Gebruiker:Kleuske

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Gogbot, Enschede, Robot on a break.jpg
This editor is a Looshpah Laureate of the Encyclopedia and is entitled to display this Book of All Knowledge with Secret Appendix, Free Errata Sheet, and Author's Signature.

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
nds Disse gebruker hef Nedersaksisch as moerstaal.
de-3 Dieser Benutzer hat sehr gute Deutschkenntnisse.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.
Gebruikers naar taal

Hallo,

Dit is de pagina van Mw. Kleuske, ik ben 51 jaar en mijn voornaamste interesse was ooit de Romeinse oudheid, vooral dat gedeelte dat betrekking heeft op Germania Inferior en omstreken, maar de laatste tijd vaker biografieën van "interessante personen" en "interessante gebeurtenissen", waarbij de invulling van "interessant" geheel subjectief is. De artikelen waarop ik stiekem toch een beetje trots ben vind je hier beneden.

Verder ben ik geïnteresseerd in fotografie, muziek en reizen, met Italie als favoriete vakantie bestemming. En alhoewel de Camorra er nooit ver weg is en de stad een hoop narigheid kent, heb ik een zwak voor Napels, Pozzuoli en de Campania in het algemeen. Toscane is fraai, Verona is prachtig, Rome indrukwekkend, Florence is me veel te duur en Milanezen zijn me veel te arrogant, maar Napels spreekt tot mijn hart.

Vraag me niet waarom.

Meer info

Enkele artikelen waaraan ik een bijdrage heb geleverd (soms als anoniem)

Interessant, nuttig en anderzins

Pride and Joy

Dit is een Wikipedia-gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Weest u zich er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.