Overleg gebruiker:Kleuske

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Voor al degenen die hopen dat ik ooit nog terugkom... Vergeet het. Zo masochistisch ben ik niet. Kleuske (overleg) 13 jun 2016 12:18 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte Kleuske,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Oordeel blokkade Kleuske en The Banner waarin ook uw naam genoemd is.

De Arbitragecommissie, 26 sep 2016 21:55 (CEST)

Lang leve "Hoor en wederhoor". Het is aangenaam te weten dat de huidige ArbCom gedachten kan lezen en zonder enige vraag mijn motivaties kan achterhalen. Zulke gaven zijn tenslotte zeldzaam. Als men zich afvraagt waarom ik geen vertrouwen in de nederlandstalige wikipediagemeenschap heb, ziehier. Kleuske (overleg) 26 sep 2016 22:11 (CEST)
Beste Kleuske, ik zie stomtoevallig dat morgen je account weer wordt vrijgegeven. Ondanks de ferme uitspraak die ik helemaal bovenaan lees, geef ik je ter overdenking dat ik me zorgen maak over een mogelijk tekort aan mankracht bij de controle der newbies, die jij vroeger, iedere dag opnieuw, al stuk voor stuk bleek te hebben gecontroleerd wanneer ik eraan wilde beginnen, en dat er ArbCom-wisselingen op komst zijn die je een excuus zouden kunnen geven om langzaamaan toch weer mee te doen. Bitterheid is een slechte leidraad, en ik vind het van de gekke dat iemand met een zeldzame, verdiende plek in de Hall of Fame en met zo'n lange carrière op deze manier wegbeent. Er zijn hier misschien poppetjes die je niet aanstaan, maar er zijn ook poppetjes die vonden dat je die Hall of Fame verdiende. Poppetjes die je niet aanstaan kom je overal tegen in het leven, ook bij de bakker of in de straat waar je woont, maar je werkte voor de encyclopedie en niet voor een paar poppetjes. Dus stel ons niet teleur. Het interesseert me geen fluit welke futiliteiten er tussen jou en de andere poppetjes zijn voorgevallen – ik wil het niet eens weten – ik kijk alleen naar kwaliteit en de berg werk die je hebt verzet. Als deze preek niet helpt, geef ik het echt op, en dat is een dreigement! Met hartelijke groeten, ErikvanB (overleg) 29 sep 2016 01:46 (CEST)
Beste Erik... Damned if you do and damned if you don't. Zodra ik weer enig vertrouwen heb in de nederlandstalige Wikipedia-gemeenschap zal ik overwegen weer bij te dragen. Dat zal waarschijnlijk kort na de zondag vallen waarin we Pasen en Pinksteren vieren. Het gaat niet om de poppetjes maar om hoe de gemeeschap als geheel (dys)functioneert. Ik ben niet bitter, maar ook niet masochistisch. Kleuske (overleg) 30 sep 2016 09:21 (CEST)
P.S. Je kunt natuurlijk gewoon zelf optreden
Gebruiker:Bartverhaagen, bijvoorveeld, plempt Wikipedia vol met promo voor zijn eigen methode (danwel de door hem gebruikte methode) en schept daarover op LinkedIn op. Een Conflict of Interest van niet geringe afmetingen. Wat was de nederlandstalige policy ook weer? Ter info, het kostte me geen minuut om dit boven water te krijgen. Gewoon even een voorbeeldje. Kleuske (overleg) 30 sep 2016 12:51 (CEST)
Moira doet het... Bravo Moira. Als de gemeenschap uit Erikken en Moira's bestond, had ik geen problemen. Kleuske (overleg) 30 sep 2016 12:53 (CEST)
Heel hartelijk dank voor je antwoord en een pluim voor Moira. Zie je wel, zonder jou had ik Bart V. nooit ontdekt. Afijn, zie maar wat je doet zodra de paashaas met Pinksteren het hazenpad heeft gekozen; ik denk namelijk dat je er veel bevrediging in zou vinden nog een paar andere Bart V's een draai om de oren te geven en de encyclopedie te zuiveren van het kaf. In de tussentijd heel veel goeds. Ik zal niet meer aandringen maar geef de moed niet op, want ik ben net zo hardleers als jij. Knipoog Mvg, ErikvanB (overleg) 30 sep 2016 14:39 (CEST)
Ik zou je graag weer Wikipedia zien bewerken! Wat zou het hier een dooie boel zijn zonder jou... Grasmat (overleg) 30 sep 2016 18:56 (CEST)
P.S. Driemaal is scheepsrecht, Kleuske. Groet, ErikvanB (overleg) 30 sep 2016 20:54 (CEST)
@Erik: Bravo!
@Grasmat: Huur een cabaretier in. Kleuske (overleg) 30 sep 2016 23:08 (CEST)

Evaluatie door de Arbitragecommissie[bewerken]

Hallo,

De Arbitragecommissie heeft een zaak waarbij je betrokken bent geëvalueerd: zie de betreffende pagina voor meer informatie.

Met vriendelijke groet, de Arbitragecommissie 18 mrt 2017 12:31 (CET)

Whoop-di-f*cking-do! Als ik hier nog actief zou zijn, had het een daadwerkelijke betekenis gehad. Kleuske (overleg) 18 mrt 2017 12:57 (CET)
Maar het blijft wel zonde. Peter b (overleg) 18 mrt 2017 13:35 (CET)