Overleg gebruiker:Kleuske

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Voor al degenen die hopen dat ik ooit nog terugkom... Vergeet het. Zo masochistisch ben ik niet. Kleuske (overleg) 13 jun 2016 12:18 (CEST)

Bericht van de Arbitragecommissie[bewerken]

Geachte Kleuske,

De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/Oordeel blokkade Kleuske en The Banner waarin ook uw naam genoemd is.

De Arbitragecommissie, 26 sep 2016 21:55 (CEST)

Lang leve "Hoor en wederhoor". Het is aangenaam te weten dat de huidige ArbCom gedachten kan lezen en zonder enige vraag mijn motivaties kan achterhalen. Zulke gaven zijn tenslotte zeldzaam. Als men zich afvraagt waarom ik geen vertrouwen in de nederlandstalige wikipediagemeenschap heb, ziehier. Kleuske (overleg) 26 sep 2016 22:11 (CEST)
Beste Kleuske, ik zie stomtoevallig dat morgen je account weer wordt vrijgegeven. Ondanks de ferme uitspraak die ik helemaal bovenaan lees, geef ik je ter overdenking dat ik me zorgen maak over een mogelijk tekort aan mankracht bij de controle der newbies, die jij vroeger, iedere dag opnieuw, al stuk voor stuk bleek te hebben gecontroleerd wanneer ik eraan wilde beginnen, en dat er ArbCom-wisselingen op komst zijn die je een excuus zouden kunnen geven om langzaamaan toch weer mee te doen. Bitterheid is een slechte leidraad, en ik vind het van de gekke dat iemand met een zeldzame, verdiende plek in de Hall of Fame en met zo'n lange carrière op deze manier wegbeent. Er zijn hier misschien poppetjes die je niet aanstaan, maar er zijn ook poppetjes die vonden dat je die Hall of Fame verdiende. Poppetjes die je niet aanstaan kom je overal tegen in het leven, ook bij de bakker of in de straat waar je woont, maar je werkte voor de encyclopedie en niet voor een paar poppetjes. Dus stel ons niet teleur. Het interesseert me geen fluit welke futiliteiten er tussen jou en de andere poppetjes zijn voorgevallen – ik wil het niet eens weten – ik kijk alleen naar kwaliteit en de berg werk die je hebt verzet. Als deze preek niet helpt, geef ik het echt op, en dat is een dreigement! Met hartelijke groeten, ErikvanB (overleg) 29 sep 2016 01:46 (CEST)