Naar inhoud springen

Gebruiker:Lamees A-Aws

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Lamees Al-Aws aan de strand van Oostende

Lamees Al-Aws 1995[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben in Irak in Bagdad geboren en ik heb twaalf jaar in Irak gebleven en na twaalf jaar was ik met mijn ouders naar Syrië verhuisd door de oorlog van Amerika tegen Irak 2003. Ik ben oudste dochter van Adnan en Najaa Mohammed en ik heb een broer en een zus.


De immigratie[bewerken | brontekst bewerken]

In het jaar 2011 was ik gemigreerd naar België door de onveiligheid van Irak. Ik heb mijn leven van de nul gestart, dit was een goede start voor mij, want in België in het jaar 2018 zag ik de man van mijn dromen leren kennen.

De interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn interesse gaat meer naar de mensen die leven in de moeilijke situaties zoals oorlog, mensen die honger hebben, armoede,... Ik wil me verdiepen in deze situaties en blijven stilstaan bij deze situaties, want deze zijn de grootste problemen van de wereld.

De doelen[bewerken | brontekst bewerken]

Ik probeer de mensen te helpen op verschillende manieren zeker mensen die in honger of armoede of mensen met migratieachtergrond mensen met beperkingen. Deze mensen worden zwak gezien in onze samenleving en dit vind ik pijnlijk want ze zijn even waardig zoals alle ons. Ze willen ook veel bereiken in hun leven en hun dromen waar maken, dit lukt niet voor hen omdat ze hebben gewoon minder kansen en deze problemen beperkt veel kansen voor hen .