Gebruiker:MGHRebel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Mijn naam is Mijndert, ik ben als 8ste generatie in de uitvaartonderneming van mijn familie gaan werken (eigen keuze) na mijn studies Management, Economie en Recht en een Rechtenstudie. De passie voor het uitvaartvak zit bij ons in de familie diepgeworteld en mijn bijdrages gaan dan voornamelijk over dat vakgebied.

Ik ben zelf ondernemer, maar ben daarnaast ook bestuurder (geweest) van enkele uitvaartgerelateerde stichtingen en verenigingen. Zo ben ik penningmeester geweest van branchevereniging NUVU. De NUVU hebben wij samen laten gaan met branchevereniging VOU, zodoende ben ik ook een van de oprichters van de huidige branchevereniging BGNU (allen onbezoldigd). Na daar enkele jaren bestuurder te zijn geweest ben ik examinator geworden bij exameninstituut Stivu en docent bij uitvaartacademie Vitaedis.

Tevens ben ik namens ons bedrijf een van de oprichters van de stichting zonder winstoogmerk GreenLeave die de uitvaart duurzamer wil maken. Ik ben bestuurslid van deze stichting (onbezoldigd) want waarom ook na het leven het milieu nog meer belasten dan strikt noodzakelijk. GreenLeave is opgericht in 2013. Het doel van de stichting is om er voor te zorgen dat de duurzame keuzes de norm worden en de meest vervuilende opties simpelweg verdwijnen.

Sinds 2015 ben ik penningmeester van het Keurmerk Uitvaartzorg (onbezoldigd) en daarmee ook erg betrokken bij de kwaliteit van onze branche.

Zijn er vragen tot uitvaartgerelateerde artikelen, laat het mij weten.