Gebruiker:Mbch331/Jeffrey Arenz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Jeffrey Arenz
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Algemene informatie
Geboren 21 september 1994
Land Vlag van Nederland Nederland
Werk
Jaren actief 2005-heden
Officiële website
Portaal  Portaalicoon   Film

Jeffrey Arenz (Zevenaar, 21 september 1994) is een Nederlandse acteur, bekend van zijn rol van Barry van Leeuwen in de ZAPP televisieserie VRijland.

Carrière[bewerken | brontekst bewerken]

Voordat Arenz bij het grotere publiek bekend werd als de bangerik Barry van Leeuwen in de KRO-serie VRijland, was hij te zien in gastrolletjes in o.a. De Co-assistent. Ook stond hij op de planken in de musicals Ciske de Rat en Belle en het Beest en was hij te zien in enkele commercials. Arenz is ook initiator en schrijver van de webserie ‘Kwetsbaar’ (eerst ‘Genoeg!’), waaraan o.a. Jorgen Raymann zijn medewerking had toegezegd. Het project heeft vertraging opgelopen door Arenz’ opnames voor VRijland en het opstappen van een groot deel van de cast van de webserie, maar zal naar verwachting in 2013 te zien zijn op internet.

Privéleven[bewerken | brontekst bewerken]

Arenz is naar eigen zeggen tijdens zijn jeugd gepest. Op de sociale netwerksites Twitter en Facebook heeft Arenz sinds 2008 enige faam opgebouwd als zelfverklaard hulpverlener van gepeste kinderen, met zijn eenmansorganisatie ‘Skizzle Nederland’. Sinds medio juni 2012 groeit de kritiek op deze organisatie vanwege mogelijke dubieuze besteding van donaties en herhaaldelijke tussentijds wijzigen van de voorwaarden van gesponsorde winacties. Arenz volgt momenteel een opleiding aan het ROC te Nijmegen.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]

[[Categorie:Nederlands acteur]]