Gebruiker:Miels

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Zo, sinds een paar minuten ben ik dan officieel een geregistreerde WikiPedia gebruiker! Bang om dit mooie medium te bederven heb ik eerst netjes de regels gelezen (in ieder geval die regels die ik makkelijk kon vinden, maar wellicht zijn er meer). Gelukkig werd ik snel gerust gesteld door de mededeling dat als je iets "fout" doet, het vanzelf door anderen wordt recht gezet.

Volgens mij ga ik dit medium erg waarderen. Ik heb er (nog) niet veel mee gedaan, maar zoals ik het nu zie spreekt het me erg aan. Als ik het goed heb heeft het systeem vertrouwen in de goede bedoelingen van de gebruikers, iets wat er in het dagelijks leven nogal eens aan schort. Ik ben dan ook benieuwd naar de dingen die ik hier zal gaan lezen.

Iets over mezelf: ik ben Miels van Schaik, geboren 3 september 1977. Ik woon op dit moment in Eindhoven (vlakbij het Evoluon). Ik studeer bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, om precies te zijn de afstudeerrichtingen vastgoedbeheer en informatica . Duidelijk is mijn interesse voor wetenschap, verder kan ik mij ook goed amuseren met fotografie, mijn computer, muziek (zo ben ik ook DJ van met name techno) en uitgaan.

Gedurende zeven jaar van mijn nog langere studententijd ben ik overigens werkzaam geweest in de AOR (die helaas inmiddels gesloten is). Toch wil ik om te beginnen daar een pagina over schrijven hier op Wikipedia.

Nog wat links voor de geinteresseerde:

  • Miels.nl
    Tsja, de redelijk gebruikelijke persoonlijke site, met wat achtergronden en interesses. Wel een paar pagina's met echt interessante content, al zeg ik het zelf.
  • Wetenschapsforum.nl
    Dit forum heb ik met een vriend van me opgericht, en het heeft inmiddels toch wel een behoorlijke vorm aangenomen.

Nou, dat was het voor vandaag. Reacties zijn uiteraard welkom!

Miels 18 sep 2005 12:47 (CEST)

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
fr-1 Cette personne peut contribuer avec un niveau élémentaire de français.