Gebruiker:Nieuwsgierige Gebruiker

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Goedendag, welkom op mijn gebruikerspagina. Mijn accountnaam is Nieuwsgierige Gebruiker. Ik hou me voornamelijk bezig met vandalismebestrijding, en voornamelijk terugdraaien van bewerkingen. Maar wat jullie niet van me weten, is dat ik ook iemand ben die van auto's houdt (terwijl ik geen of nauwelijks tijd gebruik om dat soort artikelen te bewerken (behalve vandalisme, want dan grijp ik in) of om eentje aan te maken).

Sportwagens[bewerken]

Audi[bewerken]

Mercedes-AMG[bewerken]

Hier plaats ik zelfgemaakte foto 's van sportwagens die geproduceerd worden door Mercedes-AMG:

Tesla[bewerken]

Hier vindt je Tesla 's die ik gespot heb (terwijl ik ze niet allemaal maak):

Persoonlijke oproep[bewerken]

Van dit ludiek bedoelde sjabloon wordt gebruik gemaakt om bestrijders van vandalisme te ronselen. Elke keer als je dit sjabloon leest moet je gelijk op de link klikken en de laatste 10 anonieme wijzigingen controleren, wat je ook aan het doen bent. Dit kost hooguit een paar minuten.

Je hoeft je niet persoonlijk aangevallen te voelen door dit sjabloon: dat je dit sjabloon te zien krijgt wil absoluut niet zeggen dat je te weinig zou doen voor Wikipedia, integendeel zelfs. Voel je vrij dit sjabloon verder te verspreiden door {{Gebruiker:Yorian/wieditleest}} op een overlegpagina te plakken.

Checklijst IP vandalen[bewerken]

Gebruiker:Nieuwsgierige Gebruiker/Checklijst IP vandalen