Gebruiker:Northerner

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Was gelijk aan 62.31.22.99 (overleg | bijdragen | bloks) en 77.97.187.248 (overleg | bijdragen | bloks).

Regio Edinburgh.

Ik was lang geleden een Belg. Ik heb dezer dagen niemand om Nederlands mee te spreken; ik schrijf het alleen — zodoende kan ik somtijds enigszins vreemd klinken.

Banale informatie omtrent mijzelve[bewerken]

Mijn voornaamste drijfveer voor mijn activiteiten alhier: Engeland is veel meer dan Londen. Ik vul mijn vrije tijd hoofdzakelijk met het bezoeken van oude kastelen en eilandjes en het lezen van antieke boeken.

Engels en Duits spreek ik op professioneel niveau, Frans behoorlijk goed. Schots-Gaelisch en Deens ken ik ook enigermate, en ik heb noties van Spaans. Latijn versta ik redelijk. Er was tevens een tijd dat ik ook van theoretische taalkunde een en ander afwist.

Ik ben liefhebber van oude muziek (1400-1700) en van new wave, ik kijk naar oude Britse films en ik rook heden ten dage een pijp, vroeger vooral sigaren. In sterrenkunde ben ik ook geen volslagen leek, zou ik zo wagen te poneren; sport daarentegen interesseert mij geen zier.

Ik weet weinig tot niets van sjablonen of HTML-code af.

Ik ben überhaupt tamelijk saai en stoffig. Hebt u desalniettemin vragen, dan zal ik mijn best doen, u met een vergezocht antwoord te vervelen.