Gebruiker:Onderwijsgek/Nominatie verwijdering afbeelding

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Afbeeldingen nomineren voor verwijdering[bewerken | brontekst bewerken]

Het nomineren van afbeeldingen is ondankbaar werk, en bengt soms boze reacties teweeg bij mensen waarvan afbeeldingen worden genomineerd.
Door het gebruik van afbeeldingen zonder juiste of ongeldige licentie kan Wikipedia echter in ernstige juridische probelemen geraken. Hierdoor kan het voortbestaan zelfs in gevaar komen.
Houd hier alsjeblieft rekening mee in je reactie op een nominatie voor verwijdering. Bedenk ook dat we allemaal bezig zijn met hetzelfde doel hier op deze wiki. Het contoleren van afbeeldingslicenties is even belangrijk als het schrijven van lemma's, toevoegen van afbeeldingen, verwijderen van vandalisme. Samen vormen we Wikipedia en maken we deze steeds groter en beter!

Ster van verdienste[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Onderwijsgek, kijk eens op jouw gebruikerspagina: daar staat inmiddels een ster van verdienste. Mijn dank voor de ongelooflijke moeite die je steekt in de controle van licenties. Succes verder Londenp zeg't maar 1 nov 2006 12:42 (CET)

  • Hier ben ik even stil van. Heel erg bedankt Londenp! --Onderwijsgek 2 nov 2006 19:17 (CET)
Bosje bloemen
Bosje bloemen

Toen ik na een dag hard werken een kijkje nam op Wikipedia, zag ik dat Londenp een ster van verdienste had geplaatst op mijn gebruikerspagina. Hier was ik wel even stil van. Daarna snel naar de bloemist gelopen om dit bosje bloemen voor hem te kopen! Bedankt Londenp voor de getoonde waardering! Dit is voor mij een stimulans om door te gaan met het bijdragen aan Wikipedia.

Groeten van Onderwijsgek 2 nov 2006 19:24 (CET)

Merci! Onderwijsgek je doet heel ondankbaar werk, maar het is voor mij heel duidelijk dat het heel belangrijk werk is in zinne van het voortbestaan van wikipedia. Hoe belangrijker we worden, hoe meer mensen toch meer waarde aan hun copyright zullen geven, en dus kunnen we dat risico niet lopen. Ik weet echter ook dat er heel veel mensen zijn, die het niet met ons eens zijn. Ster van verdienste volledig verdiend imho. Londenp zeg't maar 2 nov 2006 21:36 (CET)
Inderdaad ik sta geheel achter deze ster voor je en wat Londenp hier zegt, goed werk Onderwijsgek! Dolfy 5 nov 2006 12:05 (CET)