Gebruiker:Quinto 888

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naam: Quinto
Reden aangemeld op Wikipedia: ontbreken van een artikel over de dwangburchten, en verder wat dingen aanvullen en verbeteren.

Aangemaakte of duidelijke verbeterde artikelen uit de eerste maand[bewerken | brontekst bewerken]

Dwangburcht - De Klosse - De Kolk (Drenthe en Overijssel) - Afsched - Kamperzeedijk-Oost - Kamperzeedijk-West.

Verder het aanbrengen van doorverwijspagina's en betere doorverwijzingen aanbrengen/gebracht.

Lopend project[bewerken | brontekst bewerken]

Japanse plaatsen, districten en regio's de juiste spelling en titel geven, daar waar nodig doorverwijspagina's maken. (dat zal wel wat tijd in beslag nemen denk ik zo.. :))

Opgeschort wegens het onderstaande..

Adempauze[bewerken | brontekst bewerken]

Door een toevallige lezing van een overlegpagina is mij even de plezier weggenomen van het bewerken en overleggen op Wikipedia. Dit heeft bij mij even de wind uit de zuilen gehaald. Het vervolg ervan heeft me nog meer verbaasd en daarom neem ik nu zeker een langere adempauze. Hoelang dit duurt geen idee. Mijn excuses als ik nog ergens mee bezig was of nog ergens op moest reageren en veel dank voor wie wel vriendelijk genoeg waren en die behulpzaam waren. Gegroet en misschien tot later.

Even teruggekeerd maar het blijkt niet de juiste beslissing zijn geweest. Soms moet je een tweede keer stoten om te constateren of het niet gewoon toeval was. Wel dat was het niet. De agressieve manier waarop het soms hier aan toegaat en teveel poeha en betweters zijn niet aan mij besteed. Gegroet en tot ziens.