Gebruiker:RalphSEO

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoi, ik ben Ralph en ik ben goed in SEO (Search Engine Optimalisatie). Ik ben dagelijks met internet bezig en ik heb mijn eerste website gebouwd in 2001 en een toppositie in de (toenmalige!) zoekmachines bezorgd. Vanaf dat moment is mijn interesse in het bouwen en promoten van websites begonnen.

Mijn 4 meest bezochte websites worden nu elk gemiddeld door 10.000 bezoekers per maand bezocht. Meer dan de helft van die bezoekers vindt mijn websites via zoekmachines (vooral Google). In totaal beheer ik nu ongeveer 8 eigen websites en tientallen andere websites en linkpagina's en heb ik geleerd hoe ik kan geld verdienen met affiliate marketing.

Ik heb van de homepage van de websites die over printen en mobile phone games gaan een voorbeeld gemaakt van hoe een homepage eruit moet zien die geoptimaliseerd is voor de zoekmachine van Google. Dit kan als voorbeeld dienen voor iemand die zijn website wil verbeteren door de belangrijkste SEO richtlijnen toe te passen.

Hier op Wikipedia ben ik bezig om de Wiki-pagina's die gaan over SEO, zoekmachines, zoekmachine-marketing, etc. te verbeteren en aan te vullen.