Gebruiker:Thomas98/Project Roeselare

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Wapenschild van Roeselare

Project Roeselare[bewerken | brontekst bewerken]

Dit is een projectpagina voor het verbeteren en aanmaken van lemma's over Roeselare.

Pagina's[bewerken | brontekst bewerken]

aan te maken[bewerken | brontekst bewerken]

  • Kris Declercq - Onze burgemeester heeft tot mijn grootste verbazing nog geen Wikipedia pagina. Deze dient zeker aangemaakt te worden. Oeps, niet goed gekeken, de pagina bestaat al sinds 9 januari! Goed zo, dient al niet meer aangemaakt te worden. Livenws (overleg) 2 feb 2017 02:12 (CET)
  • Een korte neutrale verwijzing naar die Smart City App of zo die geregeld in de media verschijnt.
  • Miummm - Vlaams Huis van de Voeding (ligt naast de Rodenbach brouwerij) (idee)
  • Muzeum'L - Het lichtmuseum (idee)

Ik zal zo spoedig mogelijk eens kijken in mijn archief met krantenknipsels welke (bruikbare) informatie ik over bovengenoemde items heb. Wanneer ik denk hierover artikels te kunnen schrijven samen met jou laat ik hier iets weten. Van zodra je hieromtrent zelf wat inspiratie hebt, mag je hierover gerust een kladblok starten en dan zal ik dit met plezier lezen en eventueel aanvullen met eigen info, dit altijd in overleg met jou. Groeten, Francis 2A02:1811:C404:5600:553:C372:CAAD:8E79 15 mrt 2017 16:53 (CET)

te verbeteren/uitbreiden[bewerken | brontekst bewerken]

te/verbeteren/uitbreiden 
  • Speuren naar mogelijke bronvermeldingen voor de Franstalige pagina over Roeselare.
Ik zou het fijn vinden mocht je een kladblok kunnen aanmaken voor de Franstalige pagina over Roeselare. Ik heb hier en daar de bestaande rubrieken wat verbeterd en soms wat uitgebreid. Voorlopig staat alles nog op mijn computer. Van zodra ik alles in deze kladblok zou kunnen posten, zou ik hier nog wat toelichting bij mijn werkzaamheden formuleren zodat je het vervolgens gemakkelijk(er) zou kunnen publiceren. Groetjes, Francis 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 11 mrt 2017 00:11 (CET)
Ik heb zonet een nieuwe kladblok aangemaakt; Gebruiker:LIVE NIEUWS/Project Roeselare/Français. Zelf ben ik ook met iets bezig, ik zal je hier melden wanneer het af is of je een mailtje sturen ;) Livenws (overleg) 11 mrt 2017 18:09 (CET)
Heel veel dank voor dit kladblok. Ik denk dat het van groot belang is om de structuur van de huidige Franstalige pagina over Roeselare te behouden. Ik heb geprobeerd om binnen de bestaande kopjes de inhoud zoveel mogelijk af te stemmen op de Nederlandstalige pagina en Simple English page. Zo mag het kopje Transports inhoudelijk aangepast worden. Hetzelfde geldt voor het kopje Activités sociales et culturelles. Ook het kopje Environnement mag in een nieuw kleedje. Het kopje Programme de développement urbain mag volgens mij verwijderd worden want de inhoud is deels elders verwerkt. De kopjes Sports en Médias mogen behouden blijven in de huidige toestand vandaar dat ik deze geen nieuwe inhoud geef in het kladblok. Het kopje Services mag toegevoegd worden. Het kopje Industrie et commerce mag ook vernieuwd worden en het kopje Lieux et monuments mag bijgewerkt worden. In het kladblok vind je momenteel mijn voorstellen voor de nieuwe teksten waaraan jij uiteraard ook nog mag sleutelen. Veel leesplezier! Groetjes, Francis 2A02:1811:C436:9300:A586:46C4:F263:8873 11 mrt 2017 20:40 (CET)
Ik zal beginnen met het stukje 'transports' en 'cultuur' wat te vernieuwen! Is dat goed voor jou? Livenws (overleg) 13 mrt 2017 12:27 (CET)
Heel goed! Doe maar! Francis 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 13 mrt 2017 14:29 (CET)
  • Ik besef dat we stilaan met veel zaken rond Roeselare tegelijk beginnen bezig te zijn. Daarbij komt dat Wikipedia voor de meeste gebruikers wellicht een hobby en geen hoofdbezigheid is maar door de dingen goed te plannen, kunnen we relatief snel ver geraken, denk ik. Ik wil niet de indruk wekken van mensen op te jagen maar kijk er alvast naar uit om binnen enkele weken de Franstalige hoofdpagina over Roeselare vernieuwd te zien in een inhoudelijk en qua lay-out even goede versie als de Simple English versie die we reeds samen hebben aangemaakt en gepubliceerd. Bij deze laat ik graag nog weten dat ik in de komende dagen en weken nadenk over, naargelang nodig in NL/FR/(S-)ENG, het opstarten, bijwerken van de pagina's over Krottegem, Beveren, Oekene, Rumbeke, het Wielermuseum, Brouwerij Rodenbach, KSV Roeselare, Kanaal Roeselare-Leie en Mandeldal. Vervolgens zal ik wat informatie opzoeken en opzij leggen over de stadsdelen en -wijken van Roeselare vermeld op de NL-hoofdpagina over Roeselare. Wie weet komen daar dit jaar enkele mooie artikels van. Francis 2A02:1811:C404:5600:553:C372:CAAD:8E79 15 mrt 2017 17:25 (CET)
  • Hoi, het is reeds een tijdje geleden dat ik nog iets van jou gehoord heb. Ik reken op je begrip omdat ik wat de vlucht vooruit genomen heb. Ik heb de Franstalige hoofdpagina over Roeselare bijgewerkt in de stijl van de Nederlandstalige en Simple English versies. Echter de opmerkingen vanuit Wikipedia blijven op die pagina staan. Ik heb met hulp van collega-Wikipedianen een Franstalige pagina proberen aan te maken over het WieMu alsook een Simple English versie. Ik heb ook de gewone Engelstalige versie van de pagina over het kanaal Roeselare-Leie wat vervolledigd. Gelieve al deze pagina's eens te checken en wat af te werken indien mogelijk. Groetjes, Francis 2A02:1811:C436:9300:70C1:A0B9:6F9C:B0ED 27 mrt 2017 10:40 (CEST)


ideëen[bewerken | brontekst bewerken]

Ideeën 
  • Geleidelijk de Simple English Page over Roeselare opbouwen als vertaling van de Nederlandstalige pagina over de stad.
    • Goed idee, die pagina is echt ondermaats. Misschien kunnen we daarmee beginnen? Livenws (overleg) 2 feb 2017 02:12 (CET)
    • Misschien is het interessant om een soort van kladblok aan te maken. Zo kunnen we wat experimenteren, elkaar aanvullen en of bijsturen waar nodig. 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 5 feb 2017 15:38 (CET)
      • Sorry voor mijn late reatie, ik ben met alles en nog wat bezig ;) : zie Gebruiker:LIVE NIEUWS/Project Roeselare/Simple English voor de kladblok, daar kunnen we rustig in verder werken en als het af is publiceren. Livenws (overleg) 13 feb 2017 22:31 (CET)
      • Ik kan u heel goed begrijpen. Enkele weken geleden kreeg ik het bericht dat ik wellicht moet verhuizen naar een nieuw adres in Roeselare. Ik vermoed dat ik daarmee zoet zal zijn tot het begin van de zomer, laat ons zeggen eind juni 2017. In tegenstelling tot vroeger zal ik dan ook wat tuinklusjes moeten doen. Daarom zal ik mij nu vooral concentreren op het systematisch vertalen van de Nederlandstalige hoofdpagina over Roeselare naar Simple English. Ik zal daarvoor graag uw kladblok gebruiken. In principe heb ik een vrij gemakkelijk karakter en bijgevolg denk ik gemakkelijk wijzigingen door u aan mijn vertaalwerk te kunnen aanvaarden indien wenselijk en nodig. Voor de rest hoeft u zich ook niet te overhaasten hoor. Laat maar alles op u afkomen wat komt en tussendoor trachten we er iets van te maken rond Roeselare. Als we het positief bekijken, is er door onze voorgangers ook al heel wat gerealiseerd op Wikipedia over Roeselare. Groetjes, Francis. 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 14 feb 2017 11:10 (CET)
  • Ik heb de geschiedenis van Roeselare in Simple English in de desbetreffende kladblok geplaatst. Ik hoop om tegen het einde van deze maand in verschillende stappen de volledige Nederlandstalige hoofdpagina van Roeselare vertaald te hebben en alle aanvullingen in het klad te hebben toegevoegd. Omdat jij wellicht meer vertrouwd bent met lay-out kwesties stel ik voor dat jij mijn vertalingen naleest en zoveel mogelijk spellings- en taalfouten verbetert en nadien het geheel publiceert in een aantrekkelijke vormgeving. Omdat jij veel beter gekend bent onder Wikipedianen dan ik en meer vertrouwd bent met de praktische werking van de enorme website die Wikipedia is, laat ik dus de eigenlijke publicaties met plezier aan jou over. Vervolgens zal ik nagaan welke deelpagina's over Roeselare eventueel een Simple English bijdrage of aanvulling ervan vereisen. Daarvoor zal ik dan graag ten gepaste tijde met jou overleggen. Het zal dan misschien aangewezen zijn dat de kladblok voor deze extra deelvertalingen vrijgemaakt wordt. Ik hoop al deze initiatieven en werkzaamheden op Simple English gebied uiterlijk tijdens de zomer van 2017 te kunnen realiseren. In het najaar zal ik dan eventueel een concrete analyse proberen te maken van wat nog kan gedaan worden op zowel de Nederlandstalige als Franstalige hoofdpagina's van Roeselare. Uiteraard mag jij daar ook een bijdrage toe leveren in de zin van het aanreiken en uitwerken van ideeën. Ik zal je in elk geval nodig hebben naar afwerking, vormgeving en publicatie toe van alle artikels die we samen schrijven. Tot slot kom ik nog even terug op Simple English om maar te zeggen dat jij ook altijd inhoudelijk de teksten mag bijsturen. Als je denkt iets te kunnen verbeteren of verrijken, doe maar gerust. Groeten, Francis.2A02:1811:C436:9300:9DB5:AB41:2067:F993 14 feb 2017 18:31 (CET)
Ik zal het volgende week eens lezen en wat links aanleggen en afbeeldingen. Als je nog ideëen hebt voor samenwerking, dan hoor ik het graag. Zonet heb ik de pagina Maria Seurinck onder handen genomen. Vergeet niet af en toe langs te komen op deze pagina en iets van je te laten horen, want jij kan mij bereiken maar ik jou niet, dus ben soms wat ongerust dat het contact mogelijks opeens zou kunnen verdwijnen ;) Livenws (overleg) 23 feb 2017 22:26 (CET)
  • Ok, prima! Mocht ik je ergens per e-mail kunnen bereiken, zou je gerust mijn persoonlijk e-mailadres met mijn voornaam en familienaam mogen hebben. Eventueel kan ik je dan ook mijn GSM-nummer geven om eens ergens te kunnen afspreken bijvoorbeeld aan de bibliotheek of zo mocht dit nodig zijn. Als je graag privé en je werkzaamheden op Wikipedia voorlopig nog wat gescheiden wil houden, totaal geen probleem hoor en even goede vrienden hé. Denk er eens over na en je ziet maar. Ik lees het hier wel. Groetjes, Francis 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 24 feb 2017 23:52 (CET)
Mocht het nodig zijn, je kan me een mailtje sturen door in het navigatiemenu (aan de linkerkant) onder het titeltje "Hulpmiddelen" op "Deze gebruiker e-mailen" te klikken. Dat komt dan rechtstreeks in mijn mailbox en dan kan ik je daarvanuit iets terugsturen. Ik heb het tekstje nagelezen van simple english en voorzien van kopjes, ik zal het morgen publiceren op de English page, het ziet er echt goed uit, mooi gedaan! Groetjes, Thomas. Livenws (overleg) 8 mrt 2017 10:19 (CET)
Ik ben blij met je felicitaties en het feit dat je alles mooi afwerkt. Ik denk dat men moet aangemeld zijn om die e-mail link te kunnen terugvinden maar dat is bij mij voorlopig nog niet het geval. Ik weet niet of het zinvol is dat ik mij aanmeld of registreer omdat ik enkel rond Roeselare veronderstel actief te zijn. Misschien een beetje een verrassende wending maar je kan mij altijd bereiken via mijn homepage www.spiritdating.org wat naast Wikipedia mijn voornaamste hobby is. Deze website werd gerealiseerd samen met een Kortrijkse webdesigner en vat voor een belangrijk stuk samen hoe ik momenteel in het leven sta. Wanneer je de Simple English versie van Roeselare publiceert, mag je paginalinks aanleggen waarvan je graag zou hebben dat ik er iets over schrijf. Nogmaals bedankt voor je bemoedigingen. Groetjes, Francis 2A02:1811:C436:9300:2C49:2FD4:DB28:528D 8 mrt 2017 20:42 (CET)

Station[bewerken | brontekst bewerken]

Station 
  • Proficiat met de publicatie van de Simple English pagina over Roeselare! Dit is een grote stap vooruit! De voorbije uren heb ik een poging ondernomen om de Nederlandstalige pagina over het station Roeselare te vertalen naar het Engels omdat zoiets voor zover ik kan nagaan misschien nog niet bestaat. In het desbetreffende kladblok heb ik via een koppeling geprobeerd om deze nieuwe pagina wat voor te bereiden. Ik heb de tekst op mijn computer staan maar durfde niet 'definitief' opslaan binnen Wikipedia omdat er een soort van automatische foutmelding was tijdens deze procedure dat mijn openingszin mogelijks onvoldoende encyclopedisch zou geweest zijn. Wellicht kan jij mij hiermee verder helpen. Ik wacht voorlopig wat af met nieuwe initiatieven tot jij de nodige richtlijnen geeft en wat tijd hebt om rond dit nieuwe tekstvoorstel te werken. Dank bij voorbaat. Francis 2A02:1811:C436:9300:8037:7EC5:3805:C507 14 mrt 2017 00:25 (CET)
    • Ik denk dat ik het zo heel goed begrijp, waar wou je het exact opslaan? Heb je het in de kladblok Simple English willen zetten? Normaal gezien zou dat geen probleem moeten zijn, een foutmelding van niet encyclopedisch genoeg heb ik nog nooit gezien. Kan je eventueel nog wat verduidelijken?Livenws (overleg) 14 mrt 2017 20:40 (CET)
    • Ik heb het inderdaad in de kladblok Simple English willen zetten waar ik een koppeling had gemaakt van de woorden 'the station of Roeselare'. Ik denk nu dat het probleempje lag bij het feit dat ik mijn artikel niet met de titelwoorden was gestart maar wel met de benaming 'Central station' die ik gelezen had bij jouw stationsfoto op Simple English. Ik zal het vanavond opnieuw proberen en wellicht doorzetten dit keer zodat je aan deze tekst geraakt die je dan zelf kan beoordelen. Bedankt voor je reactie. Francis 2A02:1811:C436:9300:85A8:835B:C73:FDB6 14 mrt 2017 21:02 (CET)
    • Volgens een bericht van de gebruiker MoiraMoira heeft de weigering mogelijks te maken met het gebruik van Engels in de Nederlandstalige Wikipedia. Veel kan ik vanuit mijn positie daar niet aan verhelpen, vermoed ik. Ik raad je aan even contact met die gebruiker op te nemen over onze bezigheden. Veel succes! Francis 2A02:1811:C436:9300:85A8:835B:C73:FDB6 14 mrt 2017 21:54 (CET)
      • Ik heb de geschiedenis even proberen te achterhalen en ben gestuit op deze overlegpagina: Overleg gebruiker:2A02:1811:C436:9300:85A8:835B:C73:FDB6. De vermelding in het Engels is maar een standaardmededeling, niets van aantrekken dus, in deze kladblok kan er verder gewerkt worden. Livenws (overleg) 15 mrt 2017 10:12 (CET)
      • Bedankt voor je snelle en doeltreffende tussenkomst. Ik heb een basistekst gepost die jij ongetwijfeld kan bijsturen tot een geschikt artikel voor Wikipedia. Veel plezier! Misschien moeten we de meer algemene kladblokken na een succesvolle publicatie van onze werkstukken vrijmaken voor nieuwe voorbereidingen zodat we op termijn niet verdwalen in een teveel aan verschillende kladblokken. Sowieso bewaar ik een back-up van artikels in voorbereiding op mijn computer. Francis 2A02:1811:C404:5600:553:C372:CAAD:8E79 15 mrt 2017 14:24 (CET)
      • Er werd een begin gemaakt met een Simple English artikel over het station van Roeselare. Graag ook eens bekijken wat de mogelijkheden hier zijn. Bedankt. Francis 2A02:1811:C436:9300:70C1:A0B9:6F9C:B0ED 27 mrt 2017 10:48 (CEST)
        • Hallo (mooi weer vandaag). Deze week heb ik weinig vrije tijd. Ik zie dat je super werk levert! Momenteel ben ik bezig een nieuw artikel te schrijven en ben ik aan het bekijken waar er structurele aanpassingen kunnen gebeuren op de verschillende taalversies van Roeselare. Het kopje openbaar vervoer zal ik ook weldra uitleggen, alleen kan ik niet zo snel alles realiseren als ik wil. Nog even geduld, ik zal zondag met iets afkomen! Groetjes! Livenws (overleg) 28 mrt 2017 18:12 (CEST)
        • Het tekstje van het Station van Roeselare ga ik nu bekijken en voorzien van afbeeldingen, blauw links e.d., van zogauw ik dat gedaan heb zal ik het op de Engelstalige versie plaatsen! Nogmaals sorry voor mijn trage werktijd, ik zal het tempo wat opvoeren :) Livenws (overleg) 28 mrt 2017 18:14 (CEST)
        • Ik ben vooral blij dat je je goed voelt en vol plannen zit. Ik wacht rustig af nu, want ik ben ook wel wat snel gegaan. Geniet ook maar van het lentezonnetje want voor je het weet, is het terug frisser, bewolkt of regenachtig. Tot wat later. Mocht je je streefdatum van zondag niet halen, is dit op zich voor mij geen probleem. Laat dan misschien een berichtje achter zodat ik weet dat je oké bent. Veel lees- en schrijfplezier! Francis 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 28 mrt 2017 19:49 (CEST)
          • Het zal wat langer duren, mijn excuses ik probeer tegen maandag. Livenws (overleg) 9 apr 2017 00:20 (CEST)
          • Het zou fijn zijn mocht je komende week iets kunnen realiseren. Je zal zien wat mogelijk is. Veel succes! Francis 2A02:1811:C436:9300:C45A:1755:8C74:836F 9 apr 2017 19:35 (CEST)
  • Heel veel dank voor het mooie artikel over het station van Roeselare. Prachtig resultaat! Ik veronderstel dat je binnenkort nog een link zal leggen vanop de ENG Hoofdpagina over Roeselare naar dit interessante, nieuwe artikel. Dit smaakt naar meer in die zin dat ik benieuwd ben naar je verdere realisaties. Groeten, Francis 2A02:1811:C51E:E300:C45A:1755:8C74:836F 27 aug 2017 21:11 (CEST)

Bedankt voor al het werk dat je doet. Ik heb intussen nog wel wat vertaalde teksten liggen zoals een uitgebreidere FR versie van het 'Kanaal Roeselare-Leie', een (Simple) ENG en FR versie van het artikel over de Roeselaarse Ooststraat en zoals je weet m'n Simple ENG versie van het station van Roeselare. Het probleem met mijn vertaalde teksten, is het feit dat ik daarvan meestal geen bronnen heb in die vreemde talen maar vertaal vanuit het Nederlands. Een andere moeilijkheid van mij is dat ik naast het schrijven van artikels onvoldoende de vele functies van Wikipedia beheers om je daarin echt te kunnen helpen en wat van je vele Wiki-klussen deels te verlichten. Wanneer ik je talrijke bijdragen en tussenkomsten in en voor Wikipedia bekijk, het zijn er zeer veel, ben ik al lang overtuigd van het feit dat je een bezige bij bent. Daar ik veronderstel dat je privé ook nog rond van alles actief bent, leg ik met plezier het nodige geduld aan de dag. Wanneer ik een tijdje niet meer schrijf op deze pagina's, is dit vooral om je de nodige tijd te gunnen met je schrijfwerk want in goede teksten met het juiste fotomateriaal en de vereiste bronnen, steekt veel moeite. Succes! Francis 2A02:1811:C51E:E300:C45A:1755:8C74:836F 24 aug 2017 20:40 (CEST)

De Engelse versie van Station Roeselare heb ik zonet gepubliceerd! (link staat onderaan). Het Franse artikel zal ik morgen bekijk en zien hoe ver we daarin staan. Dankje voor het compliment, ik ben ook vaak actief op zusterprojecten als 'Wikinieuws' en 'Wikivoyage', maar er zijn veel mensen die nog actiever dan mij zijn hoor! Livenws (overleg) 27 aug 2017 21:33 (CEST)
O, ik zag dat je 20 minuutjes geleden het al gezien had, ik heb de pagina wat herschikt enzo van layout om het eenvoudige te maken. De link op de Engelstalige pagina over Roeselare naar het station heb ik zonet ook geplaatst. De Franstalige Wikipediapagina 'Roulers' ziet er nu goed uit, eigenlijk staat de meeste informatie uit dat kladblok daar al, ik zie dat je er toch een stuk aan gewerkt hebt daar. Zijn er dingen die in de kladversie staan, die nog niet op de Franse pagina zijn gepubliceerd? De sjablonen boven die pagina op de Franse Wikipedia, daar moet je trouwens niet te veel van aan trekken, ze werken daar wat anders dan hier, en plakken graag die sjabloontjes op veel pagina's, ik zie dat niet graag, maar ik laat het aan de franse 'collega's over om daarover te beslissen. Groetjes. Livenws (overleg) 27 aug 2017 21:36 (CEST)
Ik heb de Wikivoyage bekeken en ik vind je initiatief rond Roeselare daar ook geslaagd. Voor mij is die FR Hoofdpagina over Roeselare voorlopig in orde. Wat die sjabloontjes betreft, is het bij nader inzien inderdaad best om hun werkwijze te respecteren. Op de website van de NMBS staat wat uitleg, o.a. in het Frans, over het stationsproject Roeselare. Misschien kan daarover nog kort aanvullend iets vermeld worden op de FR-pagina over het Roeselaarse station. Verder had ik gedacht om de FR-pagina over het 'Kanaal Roeselare-Leie' wat uit te breiden met de tekst die ik in kladblok1 heb geplaatst. In dit kladblok staat ook een vereenvoudigde versie (zowel FR als ENG) van de Ooststraat te Roeselare. Misschien kunnen beide varianten van het NL-artikel over de Roeselaarse Ooststraat aangemaakt worden en gelinkt vanop de desbetreffende hoofdpagina's. Tot slot zal ik de komende weken en maanden nadenken over wat er verder rond Roeselare nog kan opgezocht en geschreven worden. Ik ben blij met de resultaten! Tot schrijfs! Francis 2A02:1811:C51E:E300:C45A:1755:8C74:836F 27 aug 2017 22:54 (CEST)

Kladblokken[bewerken | brontekst bewerken]

Op onderstaande kladblokken kunnen teksten die worden voorbereid en aan gewerkt wordt om later te publiceren worden geplaatst.

Hoi. Ik merk dat onze rangen versterkt worden met nieuw schrijftalent en dat doet mij veel plezier. Zelf heb ik voorlopig niet direct inspiratie voor extra teksten. Even afwachten dus. Het tekstmateriaal in Kladblok1 mag gerust afgewerkt worden en indien mogelijk gepubliceerd. Bedankt. Groetjes, Francis. 2A02:1811:C51E:E300:C45A:1755:8C74:836F 9 okt 2017 17:36 (CEST)

Beste Live Nieuws. Het is wat stil geworden op deze pagina. Ik zag dat de info in kladblok 1 verwijderd is. Vooraleer deze pagina mogelijks definitief verdwijnt, vraag ik mij af of u nog actief blijft rond Roeselare op Wikipedia. Uw gebruikerspagina en overlegpagina op Wikipedia lijken ook verdwenen te zijn. Ik wil u alvast heel erg bedanken voor uw bijdragen met als thema Roeselare die u hebt gerealiseerd in 2017. Ik probeer u voor zover mogelijk nog wat te volgen via bijvoorbeeld Wikivoyage. Met vriendelijke groeten, Francis. 2A02:1811:C51E:E300:C4A6:DC2B:2B4D:C314 29 apr 2018 16:18 (CEST)

Resultaten[bewerken | brontekst bewerken]

Om een overzicht te hebben wat we ondertussen al bereikt hebben: De lijst is mogelijk onvolledig.