Ground Zero (ER)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ground Zero
Aflevering van ER
Aflevering Seizoen 4
Aflevering 6
Gastrollen Taylor Negron
Patrick Kilpatrick
Monica Parker
Richard Edson
Mariska Hargitay
Seth Jaffe
Shaun Toub
Benjamin Brown
Schrijver(s) Samantha Howard Corbin
Regisseur Darnell Martin
Eerste uitzending 6 november 1997
Afleveringchronologie
← Vorige
Volgende →
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Ground Zero is de zesde aflevering van het vierde seizoen van de televisieserie ER, die voor het eerst werd uitgezonden op 6 november 1997.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Dr. Benton is in een strijd verwikkeld met zijn collega dr. Corday, volgens hem kaapte zij een moeilijke operatie voor zijn neus weg. Dit laat hem besluiten om deel te nemen in het team van dr. Romano, hetzelfde team waarin dr. Corday ook zit.

Dr. Weaver gaat in zee met firma Synergix, deze firma is gespecialiseerd in het helpen met de financiële administratie van noodlijdende ziekenhuizen. Het advies van hen is om te snijden in personeelskosten, dit laat dr. Weaver besluiten Jeanie Boulet te ontslaan. Als Jeanie dit aan Al vertelt, vraagt hij of zij met hem naar Atlanta meegaat om daar een nieuw leven op te bouwen.

Dr. Greene heeft het nog steeds moeilijk met zijn mishandeling, hij snauwt patiënten en collega’s af. Cynthia Hooper, de nieuwe baliemedewerkster, prikt hierdoorheen en er bloeit iets moois tussen hen.

Hathaway is druk op zoek naar geldschieters voor haar gratis kliniek. Dr. Carter brengt haar in contact met zijn oma, die een liefdadigheidsfonds beheert dat deze projecten steunt. Dr. Del Amico wordt ook uitgenodigd, zij is er niet van op de hoogte dat dr. Carter van rijke afkomst is. Als zij hierachter komt, is zij boos op dr. Carter. Ze vindt dat hij hier eerlijk over had moeten zijn tegen haar.

Dr. Ross krijgt een telefoontje vanuit Californië, hem wordt verteld dat zijn vader is overleden bij een auto-ongeluk.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Hoofdrol[bewerken | brontekst bewerken]

Gastrol[bewerken | brontekst bewerken]

en vele andere

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]