Jennifer Ulrich

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Geplaatst:
02-12-2019
Genomineerd: verbetering nodig   Verbetering gevraagd!

Ten minste een van de mensen die meewerken aan Wikipedia vindt dat deze pagina in deze vorm niet binnen de Wikipedia-encyclopedie past.
De hiervoor opgegeven reden is: Basale gegevens (nationaliteit, geboortedatum, etc.) ontbreken. Ook bronnen ontbreken, wat bij een levend persoon wel zeer gewenst is. Relevantie blijkt nu ook onvoldoende omdat er maar één rol beschreven is, waarvan niet eens duidelijk is wat voor rol het is.

De pagina is daarom aangedragen op de beoordelingslijst. Daar is mogelijk ook een meer gedetailleerde reden voor de beoordelingsnominatie te vinden.

Help mee dit artikel te verbeteren, zodat het voldoet aan de conventies van Wikipedia.

Na plaatsing op de beoordelingslijst blijft dit artikel minstens twee weken staan, zodat eventuele bezwaren ingebracht kunnen worden. Als u het artikel zodanig kunt verbeteren dat daarmee de redenen voor verwijdering komen te vervallen, aarzel dan vooral niet om het te verbeteren. Vergeet niet om dit op de genoemde lijst te vermelden. Indien u van mening bent dat het artikel dusdanig is verbeterd en aangepast dat het wel binnen Wikipedia past, vraag dan op de lijst (of aan de nominator) of dit sjabloon verwijderd mag worden.

NB: deze melding dient te blijven staan tot de beoordelingsdiscussie afgesloten is.
Algemene informatie is te vinden op Wat Wikipedia niet is en de uitleg bij "te beoordelen pagina's".

(//)

Jennifer Ulrich
Jennifer Ulrich, februari 2010
Jennifer Ulrich, februari 2010
Algemene informatie
Geboren 18 oktober 1984
Geboorteplaats Berlijn
Land Vlag van Duitsland Duitsland
Werk
Beroep actrice
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Film

Jennifer Ulrich (Berlijn, 18 oktober 1984) is een Duitse actrice.

Ze maakte in 2001 haar debuut in de film Große Mädchen weinen nicht. In 2008 speelde ze in Die Welle de rol van Karo, een meisje dat eerst gemotiveerd was voor het onderwerp en daarna niet en gaat protesteren tegen die Welle. In Albert Schweizer (2009) met Jeroen Krabbé in de hoofdrol was ze te zien als de verpleegster Susi Sandler.

Externe links[bewerken]