Naar inhoud springen

Jouko gorissen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Vuilnisbak
Dit artikel komt mogelijk voor verwijdering in aanmerking.
Het overleg hierover wordt gevoerd op deze discussiepagina. Iedereen is welkom daaraan bij te dragen.
Zie voor meer informatie: Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Voel je vrij het artikel te bewerken.
Haal de pagina echter niet leeg en verwijder deze boodschap niet voordat de discussie gesloten is.

Jouko Gorissen, geboren in Vlaardingen op 21 Augustus 1994, is een voormalig Nederlandse voetballer en momenteel een voetbalconsultant die zijn vermogen heeft verdiend met voetbal, real estate en investeringen.

Jouko met een senator van Kwara State in Abuja, Nigeria

Voetballer

Jouko begon met voetballen bij Deltasport in Vlaardingen voordat hij geselecteerd was voor de Sparta Rotterdam academie. Hierna volgde nog tussentijdse stops bij RBC Roosendaal, JVOZ, Dayton Dutch Lions en de Florida Gulf Coast Dutch Lions in Cape Coral, Florida. Alvorens hij het dagelijks bestuur van de club overnam.

Florida Gulf Coast Dutch Lions

In 2012 nam Jouko de leiding over de Florida Gulf Coast Dutch Lions FC in Cape Coral, Florida. Onder zijn leiding groeide de organisatie naar meer dan 300 jeugdleden, een heren team dat het opnam tegen clubs zoals Miami FC, Tampa Bay Rowdies, maar ook het Miami United van Adriano. Tevens kocht hij een damesteam dat het opnam op het tweede niveau in Amerika, WPSL. In 2017 reikte het team tot de nationale finales maar kwamen tekort om de titel mee naar huis te nemen.

Jouko maakt zich klaar voor een marketingshoot van Wink News, een nieuws kanaal in Florida

Next Level Global Recruiting

In 2017 verliet Jouko de Florida Gulf Coast Dutch Lions en startte hij Next Level Global Recruiting, een consulting agency voor voetballers, voetbalclubs en zaakwaarnemers. In de afgelopen jaren is Jouko onderdeel geweest van meerdere transfers in binnen en buitenland, waaronder Ajax, Lazio Roma, As Roma, Inter Milaan en ook Feyenoord.

Businessman

Naast de consulting op het gebied van voetbal, is Jouko ook actief op de aandelenmarkt, real estate en goud en diamanten handel, met de focus op de Afrikaanse en Aziatische markt.

Vrijwilligerswerk

Naast het zakenleven staat Jouko ook bekend in Afrika om zijn vrijwilligerswerk en het helpen van families, dorpen en individuelen. Dit doet hij door eten, kleding en andere benodigdheden uit te delen in dorpen.

Jouko in Guatemala