Moving Targets

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Moving Targets
Aflevering van Beverly Hills, 90210
Aflevering Seizoen 4
Aflevering 7
Gastrollen Paul Johansson
David Gail
Matthew Porretta
Joe E. Tata
Cress Williams
Schrijver(s) Larry Mollin
Regisseur Paul Schneider
Eerste uitzending 20 oktober 1993
Afleveringchronologie
Lijst van afleveringen
Portaal  Portaalicoon   Televisie

Moving Targets is de zevende aflevering van het vierde seizoen van het tienerdrama Beverly Hills, 90210, die voor het eerst werd uitgezonden op 20 oktober 1993.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Leeswaarschuwing: Onderstaande tekst bevat details over de inhoud of de afloop van het verhaal.

Andrea begint zich er steeds meer aan te ergeren dat ze haar relatie met leraar Dan Rubin geheim moet houden. Dit wordt alleen maar erger wanneer ze steeds meer verliefde stelletjes in het openbaar ziet lopen en niet mee kan praten wanneer al haar vriendinnen over hun scharrels roddelen. Dan vindt het zelf maar voor het beste dat ze niet in het openbaar uitgaan, waardoor Andrea ook nog eens het idee krijgt dat hij zich voor haar schaamt. Ze besluit hem midden op het schoolplein onverwachts te zoenen en krijgt een applaus van de voorbijgangers.

Dylan heeft last van posttraumatische stress sinds de beroving en voelt zich niet meer veilig. Hij besluit zelfverdedigingslessen te nemen door regelmatig naar de schietbaan te gaan. Kelly probeert er voor hem te zijn, maar wordt bang van zijn kille houding. Hij geeft toe een wapen te willen kopen en wordt in de laatste scène uitgenodigd om na sluitingstijd bij een winkel illegale wapens te kopen. Ondertussen krijgt Kelly ook te maken met David. Ze krijgen steeds vaker ruzie over de relatie tussen Jackie en Mel. Jackie en Kelly vinden Mel een botte man en vinden het onacceptabel dat hij in hun huis komt opdagen met zijn nieuwe vriendin Nina.

Brandon probeert goede cijfers te halen en begint te slijmen bij Professor Corey Randall. Als hij het hoogste cijfer van de klas haalt, vindt meneer Randall hem geschikt om de probleemtiener D'Shawn Hardell te helpen. D'Shawn is een uitwisselingsstudent die op de universiteit werd geplaatst voor zijn basketbaltalent. Hij is ook uitermate slim, maar mist de motivatie. Het is aan Brandon om hem weer aan het studeren te krijgen. Dit blijkt echter een grote klus.

Brenda investeert al haar tijd in haar nieuwe vriendje Stuart Carson. Stuarts ouders vinden dit geweldig. Ze denken dat Brenda een goede invloed heeft op de in hun ogen mislukte zoon. Brenda's ouders vinden het echter niets dat ze al haar tijd met hem doorbrengt. Wanneer Stuarts vader Brenda onder Stuarts douche aantreft, waarschuwt hij hem dat Brenda's vader Jim er maar beter niet achter moet komen.

Rolverdeling[bewerken | brontekst bewerken]

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]