Overleg:Abdel Aziz al-Rantissi

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Wel een beetje typisch hoor dat iemand schrijft dat Israël een kinderarts doodde. Hoewel de man was gediplomeerd als kinderarts, was hij niet practiserend. Rantissi vervulde een topfunctie in een organisatie die oorlog voert men Israël. Zijn dood hangt samen met die functie en niet met zijn voormalige beroep. Heb voor alle zekerheid dat beroep een paar alineas verplaatst. Gidonb 18 apr 2004 02:48 (CEST)Reageren

POV[brontekst bewerken]

En ja hoor, opniuew is een artikel aangetast met Landers extreme denkbeelden. Israelische terrorisme van individuelen en de regering wordt geponeerd zonder aanhalingstekens. Een afkurende opinie over de liquidatie wordt geponeerd zonder het Israëlisch standpunt. Waar moet dit naar toe met onze neutraliteit? gidonb 6 aug 2005 18:06 (CEST)Reageren

Gidon toch..
Welke misdaden worden me verweten?
  • het plaatsen van een uitspraak van Rantissi (hetgeen ik duidelijk als zijnde een uitspraak van Rantissi plaatste)
  • het plaatsen van een uitspraak van Kofi Annan als reactie op de liquidatie. Maar ja, uitspraken van Kofi Annan zijn niet neutraal hé.
Maar ik wil er gerust nog het Israëlische standpunt (dat logischerwijze het goedkeuren van Israelische liquidaties is, dat kan het kleinste kind afleiden) bijplaatsen, kwestie van je te kalmeren Gidon.
Waar moet dat naartoe met de neutraliteit.. idd. Lander 6 augustus 2005 18:10 (CEST)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Abdel Aziz al-Rantissi. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 aug 2017 14:33 (CEST)Reageren