Overleg:Achaemeniden

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dode link[brontekst bewerken]

Tijdens enkele automatische controles bleek de onderstaande externe link onbereikbaar. Controleer alstublieft of de link inderdaad onbereikbaar is. Verwijder deze tekst alstublieft na een succesvolle controle of na het verwijderen of corrigeren van de externe link.

--AnnabelsBot 1 okt 2008 10:19 (CEST)Reply[reageer]

Link[brontekst bewerken]

Waarom is er geen link met de Engelse site Achaemenid Empire ? (Peluba (overleg) 14 dec 2014 14:35 (CET))Reply[reageer]

Hoi Peluba, de links naar anderstalige Wikipedia's worden geregeld via Wikidata. Het Wikidata-item voor het Nederlandstalige artikel is d:Q13527812 (Dynastie) en die voor het Engelstalige artikel d:Q389688 (Rijk). Dat er twee ongeveer dezelfde items zijn komt door het feit door op sommige Wikipedia's er twee artikelen zijn: één over de Achaemeniden Dynastie en één over het Achaemeniden Rijk (bijvoorbeeld de Spaanse Wikipedia). Het Engelstalige artikel is verbonden met het artikel dat over het rijk gaat. Het Nederlandstalige artikel met het item dat over de dynastie handelt. Een artikel kan maar aan één Wikidata-item worden gekoppeld.
Als je van mening bent dat het Nederlandstalige artikel beter past onder het Wikidata-item dat gaat over het rijk en niet de dynastie dan kan je deze verplaatsen. Dit doe je door eerst het artikel op de pagina d:Q13527812 te verwijderen (klik op bewerken bovenaan de lijst met Wikipedia-links en dan bij de Nederlandse link op verwijderen) en daarna voeg je het artikel op de pagina d:Q389688 toe (klik weer op bewerken en voeg onderaan de lijst met links dit artikel toe). WillemBK (overleg) 16 dec 2014 15:55 (CET)Reply[reageer]

Dank voor de info ! (Peluba (overleg) 16 dec 2014 16:30 (CET))Reply[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Achaemeniden. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 okt 2017 21:25 (CEST)Reply[reageer]