Overleg:Allene Tew

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Vooraf mijn verontschuldigingen voor eventuele onhandigheden; ik lees Wikipedia al jaren, maar heb me (op één geval na) nooit met de inhoud bemoeid. Nu de biografie van Allene Tew door Annejet van der Zijl al enige tijd uit is kan aan dit lemma wel het een en ander gecorrigeerd worden: 1. Haar vader had dankzij zijn broer een ondergeschikt baantje bij diens bank gekregen. Dat noem ik geen bankier, maar een bankmedewerker; 2. Zij is inderdaad hertrouwd na de dood van haar eerste echtgenoot, maar dat huwelijk was toen al door echtscheiding ontbonden; 3. Zij is niet gestorven in Parijs, maar in Cap d'Ail aan de Franse rivièra. 4. Wie het boek van Van der Zijl gelezen heeft kan vast nog meer aandragen.

Ik ga zelf geen correcties aanbrengen, want mijn vorige poging kwam me op zure kritiek te staan (mijn correctie bleek achteraf wel juist).

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Allene Tew. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 aug 2017 23:53 (CEST)Reageren