Overleg:Alstom Coradia

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Smiley.toerist in het onderwerp Volgorde

Inzet Coradia Liner V200 als Intercity Next Generation[brontekst bewerken]

Mensen! Graag het even bij de feiten houden. Het is nog helemaal niet zeker of Alstom de V200 Liner uit de Coradia-serie gaat inzetten. Die verwarring is door de media (Railmagazine.nl e.d.) ontstaan. Het kan net zo goed de Coradia Polyvalent of een variant op de Coradia Nordic worden. Mocht dit gefactchecked zijn bij Alstom of NS, dan kan het uiteraard teruggezet worden maar laten we tot die tijd er geen geruchtendatabase van maken en ons tot de feiten beperken.

Groet, Chrisdb (14-5-2016)

Klopt[brontekst bewerken]

En daarom heb ik er Coradia Stream van gemaakt, zoals de referentie naar verwijst. Dat is nu dus de echte naam van dit mooie stukje NS materieel. 2001:980:BB80:1:959D:5105:4B5:ABDE 7 okt 2017 22:45 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Alstom Coradia. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2018 14:38 (CEST)Reageren

Volgorde[brontekst bewerken]

Zou het het overzichtelijker zijn om de treintypes in de tabellen in de volgorde van in dienst name te sorteren. Het lijkt nu op willekeurige volgorde ingevoerd te zijn.Smiley.toerist (overleg) 7 okt 2021 12:56 (CEST)Reageren

Goed idee !!!! Spoorjan (overleg) 7 okt 2021 13:00 (CEST)Reageren
Ik heb al een paar verplaatst. Daar komt naar voor dat er bijna twee identieke treintypes zijn met dezelfde naam en beeld: VT 2.70.
klopt dit? of is er vervuiling?Smiley.toerist (overleg) 19 okt 2021 11:54 (CEST)Reageren