Overleg:Andermatt

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Geschiedenis[brontekst bewerken]

weggehaald

Uiteindelijk werd het Hotel Monopol in de jaren zestig verbouwd tot middenklassehotel en werd het Hotel Bellevue in de jaren 80 afgebroken. Het voormalige Grand Hotel Danioth staat in vervallen toestand aan de dorpsrand en wordt gedeeltelijk verhuurd als goedkope appartementen. Er zijn momenteel alleen middenklassehotels in Andermatt.

De projectontwikkelaar Orascom van de Egyptische investeerder Samih Sawiris heeft plannen voor een groot toeristisch resort in en om Andermatt, bestaande uit een 18-holes golfbaan, vakantiewoningen, hotels, zwembad en overdekte schaatsbaan. Ook de wederopbouw van het Hotel Bellevue is onderdeel van deze plannen, waarvoor in 2007 de Andermatt Alpine Destination Company werd opgericht.

ChristiaanPR (overleg) 16 jun 2016 06:12 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Andermatt. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 feb 2019 08:57 (CET)Reageren