Overleg:Apolloprogramma

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Statistiek[bewerken]

Het bijna-drama van Apollo 13 onderstreepte vervolgens ondubbelzinnig de gevaren van het maanreizen en de strategen realiseerden zich dat de statistische kans op een catastrofe elke reis met sprongen steeg.

Ik stel voor dat de auteur deze passage aanpast. Waarom zou de statistische kans stijgen? Door ervaring zou hij eerder moeten afnemen. Paul Braakman (overleg) 10 aug 2014 14:28 (CEST)

Hallo Paul, terechte constatering... ik ben niet de auteur, maar heb dit zinsdeel verwijderd. Vriendelijke groet, Chris(CE) (overleg) 10 aug 2014 14:37 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Apolloprogramma. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 jul 2017 21:15 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Apolloprogramma. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 6 aug 2017 12:46 (CEST)