Overleg:Aria (stripreeks)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door TheDragonhunter

Onder het kopje "Albums" staat vermeld "Alle albums zijn geschreven en getekend door Michel Weyland. Ze zijn allemaal op nummer 3 na in samenwerking met Jean-Luc Vernal geschreven."

In de inleiding daarentegen staat correct vermeld dat Vernal alleen aan album nummer 3 meewerkte.

Aanpassen dus, zou ik voorstellen.

O ja, als ik niet op een correcte manier gebruik zou maken van deze overlegpagina, laat me dan gerust wat weten: ik ben hierin een beginneling.

Björn Roose (overleg) 23 mei 2017 20:31 (CEST)Reageren

Hoi, je maakt op een correcte manier gebruik van deze overlegpagina. Alleen is de kans gewoon niet zo groot dat iemand het tegenkomt. Ik kwam het toevallig tegen omdat je een bewerking deed op het artikel zelf (correct zo te zien, waarvoor dank). Dat is inderdaad niet zo correct, dus heb het maar even aangepast. Wel vind ik dat van Vernal niet zo gauw terug, dus heb het maar voorlopig uit het artikel geschrapt. Heb deze stripreeks (en dit album dus ook) zelf niet, maar staat Vernal vermeld in het album zelf of heb je daar een andere bron voor? Ik heb op je overlegpagina wat handige links gezet. Een prettige dag verder.Mvg, TheDragonhunter | Vragen? 24 mei 2017 02:25 (CEST)Reageren