Overleg:Barbie (pop)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door EvaStaal in het onderwerp Suggesties voor aanvullingen

Suggesties voor aanvullingen[brontekst bewerken]

  • De relatie tussen barbie en emancipatie
  • Het imago van barbie door de jaren heen
  • Een verhaaltje over het 40-jarig bestaan van Barbie, enkele jaren terug

Sietske 15 dec 2004 20:47 (CET)Reageren

Ben hier terecht gekomen via 'de kroeg', artikel waarbij om aanvulling wordt gevraagd. Als ik deze overlegpagina zo bekijk is er veel oude info verdwenen (films, etc. wordt hier genoemd > staat nu juli 2020 helemaal niet meer op de pagina). Is het een idee om gedeeltes van de engelstalige pagina te vertalen? anders oude informatie terugzetten en updaten? EvaStaal (overleg) 31 jul 2020 21:43 (CEST)Reageren

Filmvolgorder[brontekst bewerken]

Deze film volgorde klopt helemaal niet. Heb hem al een keer goed veranderd alleen word het steeds weer terug gezet naar het oude overzicht. De eerste film werd in 2001 al uitgebracht en dat was Barbie in de Notenkraker, zoals er ook achter staat haar EERSTE FILM! Niet van dit overzicht aantrekken dus. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 77.61.93.225 (overleg · bijdragen) (verplaatst vanuit artikel)

Ik heb hier een lijst met Nederlandstalige uitgaven en dacht dat deze ook klopte (aangezien ze in de V.S. volgens mij eerder zijn uitgegeven) Als jij denkt dat het anders is, verander het dan gerust. Kun je dan wel de bijbehorende teksten laten staan, zoals:
  1. Barbie en het Zwanenmeer (2005)(met muziek van Tchaikovsky uitgevoerd door het London Symphony Orchestra. Choreograaf Peter Martins (New York City Ballet) tekende voor de bewegingen van de personages)

Zolang er geen informatie verloren gaat vind ik het prima, met vriendelijke groet, - Richardkw 2 nov 2010 11:33 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Barbie (pop). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 10 okt 2018 07:10 (CEST)Reageren