Overleg:Barend Toes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Relevantie Barend Toes[brontekst bewerken]

Beste lezers! Zonder flauw te willen zijn, maar: wat wettigt de aanwezigheid van Barend Toes in de Wikipedia? Ik kan geen enkel groot maatschappelijk feit aan dit lemma ontdekken dat het waard maakt hier te staan. Wellicht mis ik ter zake punten voor de relevantie van het artikel???

Groetsels, Allardo 1 apr 2019 02:37 (CEST)

Ik wil niet weer vervelend doen, maar dan wordt er vandaag (04042019) een belangwekkende aanvulling in de tekst gemaakt: 'In de volksmond worden gereformeerden tot op de dag van vandaag “Toesen” genoemd'. Welke volksmond? Niet onder het volk in de plaatsen waar ik tijdens mijn leven heb gewoond. Maar dat waren domme plaatsen. Ik zal het niet ter verwijdering voordragen, maar ik zou wel graag tot discussie oproepen over lemma's als deze!

Ivm toevoegingen als hierboven bedoeld:
Wikipedia-oprichter Jimmy Wales schrijft 16 mei 2006 op de mailinglist voor de Engelstalige Wikipedia over het belang van verifieerbaarheid op Wikipedia. Hij benadrukt dat het ontbreken van informatie de voorkeur verdient boven misleidende of foutieve informatie.[1] | bron

  1. (en) Jimmy Wales, Zero information is preferred to misleading or false information. WikiEN-l mailing list (16 mei 2006). Geraadpleegd op 8 mei 2010.