Overleg:Baron (vrachtwagenmerk)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Cabine / bronvermelding[brontekst bewerken]

In het artikel viel te lezen: "Om de vrachtwagens goedkoop te houden werden ze enkel uitgerust met chassis, motorkap en stuurinrichting met 1 stoel, er was niet echt sprake van een cabine." en "Het pakket bestond uit een chassis met ophanging voor de wielen, een cabine, een motor en de wielen."
Aangezien er volgens de inleiding niet echt sprake was van een cabine zal die niet in het pakket hebben gezeten; ik heb de cabine daarom geschrapt.

Als bron werd opgegeven: Peter, J Davies (2007) Encyclopedie van Trucks, Veltman Uitgevers, Londen.

"Peter, J Davies" als auteur is fout, en het boek bestaat niet. Er bestaat een The world encyclopedia of trucks, geschreven door Peter J. Davies; uitgegeven in 2001 bij Lorenz te Londen. Een Nederlandse vertaling onder de titel Encyclopedie van trucks is in 2006 verschenen bij Veltman Uitgevers te Utrecht. In 2007 is een herziene druk verschenen, eveneens bij Veltman. Deze laatste versie zal zijn gebruikt. De bronvermelding wordt dus: Peter J. Davies Encyclopedie van trucks, Veltman Uitgevers, Utrecht (2007) ISBN 90-5920-734-3.

Ik zie dat gebruiker SterkeBak permanent is geblokkeerd, en nodig hierbij een collega uit om in vrachtwagenartikelen van SterkeBak elders op dit project de bronvermelding te verbeteren. Muijz (overleg) 18 apr 2021 09:57 (CEST)Reply[reageer]