Overleg:Beeldenroute

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Mag ik u verzoeken de verwijzing naar de Kunstroute Vaals toe te laten? Het lijtk me duidelijk dat deze route gewoon in deze categorie thuishoort. Zie Eerste zin van het artikel:

"Een beeldenroute is een parcours, een wandelroute, waarlangs beeldhouwwerken zijn geplaatst, die het beschouwen van kunst in de openbare ruimte tot een genoegen maakt. Dit kan in een stad zijn of in de vrije natuur. De benaming beeldenroute varieert veelvuldig: van kunstroute tot beeldenparcours."

Stopt u aub met het pushen van uw wandelroute. U leest selectief, iets verder staat dat tijdelijke (kunst)routes niet tot deze categorie behoren. Dit geldt voor Den Haag, Amsterdam en ook voor Vaals. Groetend,--GerardusS (overleg) 22 jun 2011 12:02 (CEST)
  • dank u wel voor uw verwijzing, waarschijnlijk nam mijn enthousiasme de loop met mij. Heeft u wellicht een suggestie van een categorie waar ik de route wel zou kunnen plaatsen? Gebruiker:McRalmuk 22 jun 2011 12:36
Ik zou eerlijk gezegd geen enkele categorie weten, waar de route bij thuishoort. Als het artikel wordt gehandhaafd dan is een verwijzing in het artikel Vaals naar de jaarlijks te organiseren kunstroute op zijn plaats in een hoofdstuk: Kunst en cultuur. Groet,--GerardusS (overleg) 22 jun 2011 13:29 (CEST)