Overleg:Belle en het Beest (musical)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

"De laatste voorstelling zal plaatsvinden op 30 maart 2007, Daarna moeten de decors en kostuums naar Duitsland gestuurd worden, waar de musical op 8 maart 2007 in première gaat in het Theater am Potsdamer Platz in Berlijn."

Dit klopt helemaal niet, Beauty and the Beast is in Vlaanderen een open ein productie dat wil zeggen dat de einddatum nog niet vast staat en de productie zolang mogelijk doorgaat. De decors en kostuums worden ook zeker niet naar Duitsland verhuisd want die worden gewoon doorgebruikt van dezelfde versie die al in Duitsland speelde in Oberhausen.

Mvg,

Rowan


Beste Rowan, Ik heb ergens vernomen dat Beauty and the Beast op 30 maart 2007 definitief zal stoppen. Ik zal even terugzoeken waar ik dit gevonden heb. Ik begrijp wel niet waarom u Glenn Goris uit de 'Jakopje'-cast heeft verwijderd terwijl hij in het Programmaboek van de Vlaamse versie staat?--JBBron 24 feb 2007 23:58 (CET)[reageer]


Hallo JBBron, Op de voorgaande affiches en flyers stond idd dat deze musical slechts tot eind maart zouden spelen maar de persdienst heeft nu nieuwe affiches en flyers geplaatst waar de stopdatum verwijderd is. Vanwege het groote succes aan verkoop van tickets gaat de musical langer door (vermoedelijk tot eind juni maar er zou ook al een optie genomen zijn tot eind augustus). In de media moet je ook opletten met de informatie die ze verschaffen i.v.m. musical, zo had ik ook in een reportage gehoord dat de musical al eind februari -definitief- zou stoppen.

Glenn heb ik inderdaad (jammergenoeg) verwijderd omdat hij niet meer meedoet in de musical en ook nog geen voorstelling had gespeeld, het neefje van Hilde Norga komt in de plaats.

Ik wil er trouwens nog aan toevoegen dat je mooie aanpassingen hebt aangebracht in dit onderwerp zoals een volledige cast en programma! Chapeau!

Mvg,

Rowan


Alvast bedankt voor het geweldige nieuws! België is niet zo ver gevorderd in de musical (en eerlijk denk ik ook niet het volledige theaterwereldje) dus dan is het wel fijn dat deze productie nog wat langer zal duren dan tot 30 maart. Weet jij misschien ook de naam van Hilde Norga's neefje, of staat die ook al op de lijst? Nog een algemene vraag: als een artikel normaal in meerdere talen bestaat, wordt dat toch weergegeven in het linkermenu. Dit artikel bestaat ook in het Duits, Engels en Frans maar nu word er niets weergegeven? Ook bedankt voor je complimentje. MVG, --JBBron 25 feb 2007 12:24 (CET)[reageer]


Het is inderdaad fantastisch nieuws. De naam van Hilde haar neefje is Robbe maar ik mis nog een familienaam. Om in de linkerbalk de links naar hetzelfde artikel in een andere taal te laten verschijnen, daar heb ik ook geen idee van hoe je dat regelt... Mvg,

Rowan

De familienaam van Hilde haar neefje is blijkbaar ook Norga vandaar. Hij staat er nu bij, ik heb ook de naam van Lies naar Loes Ackerman veranderd (was een klein foutje).

Mvg,

Rowan

De einddatum van de Belgische versie is bekend gemaakt en ik heb hem erbij gezet. Voor diegenen die daar een bewijs van willen: klik hier.--JBBron 5 mrt 2007 20:50 (CET)[reageer]

Dat klopt inderdaad, het is nu ook officieel bevestigd! Daarna gaat de productie naar Madrid...

Mvg, Rowan