Overleg:Bindend studieadvies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

'...dan mogen ze geen hertentamen doen...' Dat is niet waar. Een studieadvies wordt altijd ná de hertentamens uitgesproken dus er is niet eens meer sprake van (her)tentamens.


In veel gevallen worden sommige HBO-studenten terug naar mbo gestuurd. De overige studenten gaan een soortgelijke opleiding bij andere hogeschool proberen te halen.

Een HBO-onderwijsinstelling kan studenten niet terugsturen naar het MBO maar kan een MBO-studie wé adviseren. Dat de overige studenten (welke overige?) een soortgelijke opleiding aan een andere instelling gaan volgen is geen feit en compleet afhankelijk van de student zelf. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 212.187.55.150 (overleg · bijdragen) 16 jun 2009 09:20 (CEST)[reageer]

"In veel gevallen worden hbo-studenten terug naar mbo gestuurd." Dit is om meerdere redenen een slechte zin. Slechts een deel van de HBO-leerlingen komt van het MBO. Die HBO-leerlingen die van het HAVO komen kunnen niet worden teruggestuurd naar het MBO, ze kunnen hooguit worden gestuurd naar het MBO en ook dat gebeurt dus niet. Dat "in veel gevallen...sommige..." is nogal vaag. jan 2013

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Bindend studieadvies. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 14 okt 2017 16:07 (CEST)[reageer]