Overleg:Buiten het kader denken

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Mausy5043

De term out-of-the-box betekent: direct te gebruiken; haal het uit de doos en druk op play. De term 'thinking out-of-the-box' betekent: buiten het geijkte denkkader treden.

In deze wikipedia pagina is duidelijk sprake van een wijd verbreide misvatting. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 193.173.20.180 (overleg · bijdragen) Ik wil deze misvatting opnieuw rechtzetten omdat thinking outside of the box geen wijdverbreid begrip is.

  • Ik heb de titel van het artikel gewijzigd naar de juistere vorm "Outside-the-box denken" en de inhoud daarop aangepast. Ook het artikel op de engelse wiki heb ik laten verwijzen naar hier. ʍαμ$ʏ5043 20 mei 2009 09:12 (CEST) De titel van deze pagina zou naar mijn idee weer terug gezet moeten worden naar out-of-the-box denken.Reageren
  • 'Thinking out-of-the-box' is een management term voor de richting waarin wordt gedacht, van binnen de vastgestelde kaders naar buiten. 'Out-of-the-box' geeft ook de richting aan waarin een data drager uit een doos kan worden gehaald die meteen kan worden geïnstalleerd. 'Thinking outside the box' wat een weinig verspreid begrip is zou betekenen dat er altijd buiten de vastgestelde kaders wordt gedacht wat deze manier van denken weinig zinvol maakt omdat het resultaat van deze gedachtegang nooit meer kan terugkeren binnen de vastgestelde kaders en toegevoegd kan worden aan bestaande gedachte's.

In het plaatje dient het bovenste verticale lijntje links verwijderd te worden. Nu wordt het punt in de linkerbovenhoek tweemaal geraakt, en dat mocht niet.