Overleg:Charles d'Hane de Steenhuyse

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Verwarring[bewerken]

Dit artikel is één van de vele die destijds door de ongetwijfeld welmenende maar slordige Februari begonnen werd. Sinds 2006 stond hier dat deze Charles d'Hane een liberale schepen van Gent en tevens minister was geweest. Ik heb het ene zinnetje dat er stond willen uitbreiden, maar kwam er niet uit hoe een orangistische Gentenaar minister van het koninkrijk BelgiëPe kon worden. Tot ik er achter kwam dat het om twee verschillende personen ging en Charles verward werd met zijn broer Constant. Ik heb het artikel uitgebreid en aangepast, er ook een gewijd aan die broer en aan hun vader Jean-Baptiste d'Hane. Er moet nog eentje volgen over een andere broer.

De 'Steenhuyze' zou opnieuw moeten worden gewijzigd naar de officiële schrijfwijze van de familienaam, namelijk 'Steenhuyse'.

Andries Van den Abeele (overleg) 6 mei 2012 11:16 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Charles d'Hane de Steenhuyse. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 16 mei 2018 22:01 (CEST)