Overleg:Cara Cunningham

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf Overleg:Chris Crocker (videoblogger))
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Kleuske

"Al vanaf jonge leeftijd toonde hij zich openlijk homoseksueel" Dit kan volgens mij niet. Een kind is niet bewust homoseksueel, maar voldoet niet aan genderspecifieke verwachtingen.

Mijn voorstel is daarom Vanaf jongsafaan vertoonde hij meisjesachtig gedrag en hij kleedde hij zich graag als meisje. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 131.174.205.101 (overleg · bijdragen)

Tegen. 1. "Een kind is niet bewust homoseksueel" is een bewering zonder verdere onderbouwing en 2) homoseksueel is wat anders dan transseksueel. In het licht van deze regeling is het een overigens niet beter dan het ander: beide dienen met bronnen onderbouwd te worden. Kleuske 19 apr 2010 13:16 (CEST)Reageren

"Al vanaf jonge leeftijd toonde hij zich openlijk homoseksueel en had hij interesse in travestie." Dit is overbodige en schertsende toevoeging. A) Hoe toont iemand zich homoseksueel? (onnodig discriminerend puur omdat iemand niet aan genderspecifieke verwachtingen voldoet) Meisjesachtig gedrag definieert geen homoseksueel. B) homoseksualiteit is niet onlosmakend verbonden met travestie. Door deze zin zo te formuleren ontstaat het idee dat u zijn jeugdige homoseksualiteit afleidt uit zijn voorkeur voor travestie (of vice versa)

Suggestie: Crocker werd geboren in Kenwood. Hij volgde privéonderwijs, nadat hij op de openbare scholen te veel gepest en bedreigd werd omdat hij regelmatig vrouwelijke kleren droeg en en make-up.

Als u zijn homoseksualiteit wilt benoemen kunt u dat hieraan los toevoegen.