Naar inhoud springen

Overleg:Coradia Polyvalent

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 maanden geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

Naam pagina[brontekst bewerken]

De naam van dit artikel is niet juist. De naam van het project waaronder Alstom en SNCF werken is weliswaar Régiolis, maar de naam van het treinstel is Coradia Polyvalent. Het lijkt mij het beste om deze pagina op te splitsen in een pagina over het Régiolis-project (zoals welke regio's de trein afnemen) en een pagina over de Coradia Polyvalent zelf. Vergelijk dit met de Fyra, waar de benaming van het materieel V250 is.

Hetzelfde geldt overigens voor de Franse vertaling van dit artikel.

James (overleg) 21 aug 2011 16:50 (CEST)Reageren

Ik heb de naam oorspronkelijk zo gemaakt, in afwachting van een materieelnummer van de SNCF. Zodra die er is gaat het artikel SNCF B <materieelserienumer> heten. Tot die tijd maakt het mij niets uit, maar de tekst zou dan wel ook aangepast moeten worden. Ajuus, Bonaber (overleg) 23 aug 2011 14:56 (CEST)Reageren
Ook een classificering onder het SNCF-typenummer lijkt mij niet correct, aangezien dit type treinstel niet uitsluitend voor SNCF bedoeld is (Alstom biedt het als standaardproduct aan op haar website). In mijn ogen is de enige correcte benaming Coradia Polyvalent, waarbij het SNCF B <materieelserienummer>-artikel zou kunnen doorverwijzen naar dit artikel. Régiolis is slechts de projectnaam waaronder de SNCF in samenwerking met de Franse regio's de treinen bestelt, meer niet.
James (overleg) 23 aug 2011 23:46 (CEST)Reageren
Dit artikel was oorspronkelijk bedoelt voor de SNCF-versie. In de toekomst, na de toewijzing van het materieelnummer wordt de begintekst dan: "De SNCF Bxxxxx, van het type Coradia Polyvalent, is een (diesel-)elektrisch treinstel van de SNCF voor regionaal vervoer bij TER-netwerken." Indien andere maatschappijen dit type ook bestellen krijgt de Coradia Polyvalent bij die maatschappij een eigen artikel (zoals nu ook al gebeurt). Bonaber (overleg) 24 aug 2011 16:49 (CEST)Reageren
Ik heb dit artikel hernoemd van Régiolis naar Coradia Polyvalent, en een nieuwe invulling gegeven aan het Régiolis-artikel. Doel is een betere beschrijving van het treinstel en van het project te geven. James (overleg) 24 aug 2011 01:15 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Coradia Polyvalent. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 sep 2017 20:47 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Coradia Polyvalent. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 15 okt 2017 07:57 (CEST)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 3 jan 2024 01:39 (CET)Reageren