Overleg:DB(A)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wikipedie maakt automatisch een hoofdletter van elke lemma. Bovendien werkt het zoeken niet met haakjes. Daarom gebruik ik deze overleg pagina om een redirect pagina te maken: DBA

Je kunt een dergelijke pagina ook creëren zonder eerst de link aan te maken: Met de hand de URL van de pagina invoeren, en klaar is Kees. Andre Engels 13:52 6 jan 2003 (CET)

Dank je Andre! Gebruiker:Ellywa

Er wordt verwezen naar paragraaf 8.2. Deze verwijzing is blijkbaar uit een boek afkomstig en hier niet nuttig. Is dat wel vrij van copyright? lvg

Heel alert van u. Maar het is door de auteur (Gebruiker:Ellywa) hier zelf neergezet. Ik zal de verwijzing veranderen.

Andere betekenis van DBA[bewerken]

DBA is ook de afkorting van Database Administrator een beroep.

Hoe gaan we dat oplossen mocht iemand, wie weet ondergetekende, daar iets over willen roepen?

--Patio 10 feb 2005 17:20 (CET)

Maak gerust een artikel over de database administrator (maar liever met een Nederlandse titel), maar over de meeste beroepen is niet zoveel te vertellen, behalve dat ze bepaalde dingen doen. Daarom zou ik liever een artikel zien over database administratie (of hoe het heet dan ook heet wat zo iemand doet....). Over een violist is ook minder vertellen dan over de viool (behalve een lijst van beroemde violisten dan). Over de afkorting worden we het tzt. wel eens, het kan een Wikipedia:doorverwijspagina worden indien nodig. Elly 10 feb 2005 23:36 (CET)

onduidelijk en te technisch[bewerken]

Ik mis de antwoorden op veel gestelde vragen. Iets maakt 43 dB(A) geluid en ik wil weten hoe hard dat is. Ik pak een encyclopedie een zoek naar een antwoord. Ook mis ik het antwoord op de vraag of 80 dB(A) 2x zo hard is als 40 dB(A)

aanvulling onduidelijk[bewerken]

nog zo iets: Ik heb twee objecten die ieder 52 dB(A) geluid maken, betekent het dan dat als ik voor die twee objecten sta dat ze 104 dB(A) geluid maken en dus 2 keer zoveel lawaai/geluid/muziek/etc maken.

Allemaal leken vragen maar goed om te beantwoorden.

Beste..., u leest hier het artikel over de dB(A), dat gaat over de A-weging. In de artikelen Geluidssterkte en decibel (die staan gelinkt in een van de eerste zinnen) staat iets meer over uw vragen. Elly contact 30 okt 2005 06:20 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op DB(A). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 sep 2018 19:40 (CEST)