Overleg:Daring Club de Bruxelles

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Doorstart Daring[brontekst bewerken]

Er heeft kortstondig een nieuwe club met de naam Daring Brussel bestaan, die speelden aan de Vogelzangstraat in Anderlecht. De club had een ander stamnummer en bestond slechts kortstondig. Kent iemand nog dit stamnummer en weet iemand hoe lang die club exact bestaan heeft? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 195.75.250.97 (overleg · bijdragen) 19 mei 2011 12:02 PS: Wil je voortaan alsjeblieft ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Ervan uitgaande dat die club tussen in de periode 1973-1975 zou opgericht zijn zou het stamnummer rond de 8500 moeten liggen. Vind er online nergens iets van terug. Er zal iemand in de archieven van de KBVB moeten gaan snuisteren. Byl (overleg) 23 mei 2011 13:56 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Daring Club de Bruxelles. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 17 nov 2019 07:19 (CET)[reageer]