Overleg:David Hilbert

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 jaar geleden door Oscar Zariski in het onderwerp Twijfelachtige chronologie

Onderzoek uw tekst eens op spelfouten !

Iedereen maakt fouten. Er zijn vele vrijwilligers op Wikipedia die artikels op spelling controleren en eventueel corrigeren. Dit kunt u ook zelf doen, klik op bewerk en corrigeer de fouten, dat kost u waarschijnlijk net zo veel tijd als het plaatsen van deze opmerking. Groet, Joris1919 13 mei 2007 11:50 (CEST)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van David_Hilbert zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 10 apr 2022 07:20 (CEST)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Twijfelachtige chronologie[brontekst bewerken]

Het volgende zinnetje wordt later in het artikel tegengesproken, en de inhoud komt ook niet overeen met wat in de Engelse of Franse taalversie staat:

Na zijn studie wiskunde in 1885 afgesloten te hebben, ging hij aan het werk als docent aan verschillende universiteiten om ervaring op te doen, o.a. Leipzig, Zürich en Heidelberg.

Heeft iemand hier een bron voor? Oscar Zariski (overleg) 25 aug 2022 23:52 (CEST)Reageren