Overleg:De Strangers (muziekgroep)

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Op 11-6-8 heb ik in dit artikel een zin over een optreden van de Strangers op 24/11/1992 opgepoetst. Er is geen bewijs dat de Strangers ooit door de media zijn geboycot, laat staan dat dat 'tot op vandaag' het geval zou zijn. Het artikel vermeldt ook geen bron die het bestaan van zo'n boycot kan staven. Niets wijst uit dat de muziek van de Strangers omwille van het optreden van 24/11/1992 minder airplay kreeg erna dan ervoor. Het artikel vermeldt hier geen bron voor. De omschrijving van het oeuvre van de Strangers als 'cultureel erfgoed' is subjectief en in deze context tendentieus. Er is geen bron bekend of vermeld die het oeuvre van de Strangers als dusdanig omschrijft.91.176.126.109 11 jun 2008 22:42 (CEST)Reageren

Hoezo Vlaams-nationalisme?[brontekst bewerken]

Er staat De enige duidelijke ideologie die door hun teksten heenklonk was het Vlaams-nationalisme.

Kan men dat aantonen? Zijn daar voorbeelden van? Of verward men Antwerps chauvinisme met Vlaams nationalisme?

Maurice Van Meenen

In heel de bijdrage over de geschiedenis staat geen enkele vermelding over stranger Nest. Alleen bij de lijst van groepsleden onderaan wordt hij even vermeld. Kan iemand hem de nodige eer aandoen en zijn bijdrage aan de groep in de tekst verwerken? Ik ben het ook eens met Maurice Van Meenen dat die zin over Vlaams-nationalisme te zeer benadrukt wordt, zelfs stigmatiserend is.

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op De Strangers (muziekgroep). Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 18 mrt 2020 16:47 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van De_Strangers_(muziekgroep) zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 26 apr 2022 07:13 (CEST)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.