Overleg:Di-ethylstilbestrol

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dwarsligging en zonen van DES-dochters[brontekst bewerken]

  1. De dwarsligging en stuitligging heb ik nabij gemaakt bij een vriendin die DES dochter is. De baby's konden niet gedraaid worden. Volgens de gynaecoloog was de vervormde baarmoeder hier de oorzaak van.
  2. Ik dacht echter ook gehoord te hebben dat de zonen van DES dochters afwijkingingen in de vruchtbaarheid konden hebben, de tweede generatie dus. Klopt dat??

Elly 24 okt 2003 12:26 (CEST)[reageer]

  1. Kan, het is maar net hoe het kind er het makkelijkst in past.
  2. Mogelijk maar daat weet ik niets van. Ik heb inderdaad wel horen verluiden dat er ten dele zelfs 2e-generatie effecten zouden zijn opgetreden ! ? wie wil dit eens uitzoeken. des-kleindochters als het ware. of -kleinzonen.
Evanherk 24 okt 2003 13:18 (CEST)[reageer]

Een pagina met en een pagina zonder formule[brontekst bewerken]

Er is een pagina /Di%EBthylstilbestrol met formule en /Di-ethyl-stilboestrol zonder formule. Ik zag dat de formule is overgenomen vanuit de engelse versie, maar de formule laat niet duidelijk zien dat er een dubbele band is. Ik heb een andere formule getekend en beide isomeren getoond. Verder in de tekst toegevoegd dat het trans-isomeer actiever is dan het cis-isomeer (ca 10x volgens een referentie). Wouterhagens 18 mei 2004 09:03 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Di-ethylstilbestrol. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 03:56 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Di-ethylstilbestrol. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 jul 2018 00:33 (CEST)[reageer]