Overleg:Dick Bruna

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Ik heb een paar correcties aangebracht. Dick Bruna is op generlei wijze van "Joodse afkomst". Dat was ook niet de reden voor de onderduik van de familie. Bruna staat niet meer in de Quote 500 met zijn vermogen. Hij vindt het heel vervelend, vooral voor zijn kinderen en kleinkinderen, dat hij ooit in die Quote 500 is opgenomen geweest. Verder heb ik de aantallen boekjes en Nijntje titels up-to-date- gebracht en een heden zelfgemaakte foto van Bruna toegevoegd. --Dolph Kohnstamm 15 nov 2007 18:26 (CET)

Droevig[bewerken]

Deze en deze revert. Dat Bruna en Bruynesteyn verschillende personen zijn klopt uiteraard. Beatrix en Elisabeth zijn dat ook, en toch allebei koningin van een Europees land. Zijn er bronnen dat deze twee tekenaars regelmatig met elkaar worden verward? Zo niet: dan is de toevoeging in ieder geval NE. Zo ja: dan is de toevoeging op zijn minst nog twijfelachtig. Gelukkig ga ik bijna op vakantie, hoef ik me even niet meer te ergeren aan dit soort onzin. theo 8 aug 2009 10:26 (CEST)

Ik ben het ermee eens dat dit niet apart vermeld hoeft te worden, het gaat inderdaad om twee heel verschillende personen. Echter, de verwisseling wordt wel regelmatig gemaakt. Heb dit zelf twee keer van anderen gehoord en vergis mezelf ook wel eens als ik praat over de zaaduientelers. Maar inderdaad zeker geen reden om te vermelden op een van beide pagina's.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 62.112.163.3 (overleg · bijdragen) 10 okt 2017 14:22‎

nijntje zonder hoofdletter?[bewerken]

Ik heb twee edits teruggedraaid, omdat ik op "de winkel van nijntje", nijntje zonder hoofdletter zie geschreven. Is dit de standaard schrijfwijze? Hans Erren (overleg) 19 feb 2017 10:27 (CET)

Dat klopt Nijntje#Hoofdlettergebruik Hans Erren (overleg) 19 feb 2017 22:07 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Dick Bruna. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 7 jan 2018 11:46 (CET)