Overleg:Dwergvinvis

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Niet bedreigd[bewerken]

Niet bedreigd hetzelfde als Least Concern. Wie zegt dat? De regering van een op walvissen jagend en doodknuppelend land zeker... 151.40.232.1 3 mrt 2013 16:00 (CET)

Beste gebruiker, zo'n infobox bevat altijd de status zoals het IUCN die beschrijft. De bron staat er overigens bij (http://www.iucnredlist.org/details/2474/0). Het IUCN is niet bepaald de spreekbuis van walvisvaarders. Zij maken een status op op basis van allerhande data en zijn voor dit dier blijkbaar tot het besluit gekomen dat het dier niet bedreigd is. In die zin dat er nog heel wat exemplaren van zijn (en gelukkig maar), zodat er niet direct vrees is dat de soort zal uitsterven. Wat niet betekent dat er geen bedreigingen zijn; het stelt dus alleen dat de diersoort momenteel niet bedreigd is in z'n voortbestaan. Hopelijk beantwoordt dat de vraag? --MichielDMN 🐘 (overleg) 3 mrt 2013 16:28 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 3 externe link(s) gewijzigd op Dwergvinvis. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 08:34 (CEST)