Naar inhoud springen

Overleg:Eeldert Christiaan van Daalen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 maanden geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Probleem met het archiveren van links in het artikel

Tussentijdse verantwoording en suggestie[brontekst bewerken]

Deze website is de enige die ik kan vinden waar de geboortedatum van Van Daalen wordt vermeld. Ik heb de indruk dat de opsteller van het bericht de geboorteakte heeft gezien, Maar als iemand de website als bron niet acceptabel vindt, mag hij/zij hem gerust weghalen met de datum erbij (1822 klopt overigens wel; daar zijn meer bronnen voor).

Kennelijk was Van Daalen ten tijde van zijn dood al helemaal vergeten. Ik heb in Delpher althans geen enkele necrologie kunnen vinden, en zelfs geen overlijdensadvertentie. De naam E.C. van Daalen wordt in één krant terloops genoemd tussen een reeks van overledenen. De overlijdensakte is wel te vinden; over de sterfdatum bestaat geen twijfel.

Ik heb een alinea toegevoegd over 's mans neef Hermanus Bernardus van Daalen. Een hele interessante man, die in 1874 ook nog een gevangenisstraf kreeg wegens beledigen van gouverneur-generaal Loudon. Warm aanbevolen om een artikel over te maken! Sijtze Reurich (overleg) 9 jun 2016 17:15 (CEST)Reageren

Probleem met het archiveren van links in het artikel[brontekst bewerken]

Hallo. Tijdens het archiefproces heeft het archief fouten gevonden voor een of meer sites die ik voor archivering heb ingediend. Hieronder heb ik de links opgenomen die een fout blijkt te bezitten met het volgende foutbericht.

Dit is de enige melding met betrekking tot deze links, en er wordt geen verdere poging genomen om de links te archiveren.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 mrt 2024 12:24 (CET)Reageren