Overleg:Falcon 9

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Experimentele landingen[bewerken]

Om te voorkomen dat dit lemma te groot word wil ik in de loop van dit jaar het gedeelte over (experimentele) landingen en het traject daarheen op een appart lemma SpaceX traject naar herbruikbaarheid gaan plaatsen. En de boosterlandingen in dit lemma inkorten tot enkele beknopte alinea's. Bijkomende reden is dat SpaceX voornemens is dit jaar niet alleen de Falcon 9 boosters maar ook Falcon Heavy boosters, payload fairing en Dragon-ruimteschepen te gaan hergebruiken. Ook die onderwerpen kunnen in dat lemma uitgebreider besproken worden. Sidebart (overleg) 6 mei 2016 11:54 (CEST)

Ben dit nog steeds van plan. Ik wacht nog op vlucht SES-10 de eerste herlancering van een booster, omdat dan daarmee "het verhaal rond is" Sidebart (overleg) 15 jan 2017 14:34 (CET) Sidebart (overleg) 15 jan 2017 14:34 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Falcon 9. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 17:00 (CEST)