Overleg:Fanta

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Ik heb de volgende informatie verwijderd:

De flesjes van Fanta zijn gemaakt naar het lichaam van Pamela Anderson (zie de inham in het midden als buik). De eerste versie van het flesje was aan de bovenkant zo groot gemaakt dat hij constant omviel.

Om de volgende redenen:

  • Pamela Anderson is geboren in 1967 en Fanta is ontstaan in de Tweede Wereldoorlog. Hoe konden ze toen weten hoe Pamela Anderson eruit zou gaan zien?
  • Ik heb veel flesjes Fanta gezien en niet een daarvan leek op het lichaam van Pamela Anderson.
  • Dit lijkt me typisch een geval van 'verklaring achteraf'. Iemand zocht waarschijnlijk naar een opvallende vergelijking om de vorm van de flessen te beschrijven, en koos toen voor Pamela Anderson.

Johan Lont 5 jan 2006 14:11 (CET)Reageren

Mits iemand een officiele bron kan aantonen waaruit het tegendeel wordt bewezen heb ik geen bezwaar voor deze verwijdering. Wel weet ik dat de (glazen) flesjes van Coca-Cola zijn geïnspireerd op vrouwelijke vormen.--Snafje 5 jan 2006 14:15 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Fanta. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 19 mrt 2020 14:24 (CET)Reageren