Overleg:Franse buldog

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Onze Franse Bulldog.Zoora.

Wij hebben een franse bulldog uit het asiel genomen,teefe 5.jar+- zwart met witbeig streepjes,hiel lief en aanhankelijk luisterd heel goed,maar trekt geweldig,wil inderdaad bij iedereen stoppen en laten aien soms iets te veeltrachten het af te leren,maar het is geen puppie,en zal wel eventjes duren,de mensen vinden het een lelijke hond,maar eens je het diereen tijdje hebt is het juist gelijk een andere hond,en zal niet gemakkelijk agresief zijn zeker niet bij kinderen,al lijkt het op het eerste zicht een gevaarlijke hond,u mag gerust zijen hoeft geen schrik te hebben,ik heb het nu zelf ondervonden,aan de liefhebbers,neem er gerust een,en van dat kwijlen zoals men zegt,neem dat maar met een koreltje zout,het is minniem,zo groetjes aan alle bezitters.J.L. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.243.26.36 (overleg · bijdragen)

Ik ken iemand die er een heeft, het zijn rustige honden. Wordt graag geaaid, heeft aandacht nodig en is niet agressief tegenover vreemden. En dat "lelijk", het is maar hoe je het bekijkt. Elke hond is mooi op zijn manier.--84.195.227.177 3 feb 2008 19:55 (CET)[reageer]

Onderstaande opmerking binnen via OTRS (2008062810015997):

op uw site staat, dat de franse buldog uit frankrijk komt, maar kom
oorspronkelijk uit spanje. ze werden vroeger gebruikt bij stieren gevechten.
en werden later geimporteerd naar frankrijk.

Geen verstand van. .Koen 29 jun 2008 00:21 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Franse buldog. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 20:08 (CEST)[reageer]