Naar inhoud springen

Overleg:Gabi van Driem

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Sonty567

Verzoek even te wachten met verwijderen.

Ik zag zojuist een bericht op mijn eigen overlegpagina dat mijn bijdrage over Gabi van Driem (jurist en advocaat) op de nominatie staat te worden verwijderd. Ik zou jullie willen vragen daar even mee te wachten. Het kan zijn dat ik inderdaad onvoldoende verschillende bronnen heb aangegeven. En dat de tekst nog onvoldoende in orde is. Ik had echter last van storingen eerder vanavond. ik was bezig verschillende bronnen te zoeken, en in de tekst aan te geven, maar wikipedia liep keer op keer vast.

Ik realiseer mij dat ik wellicht iets te voortvarend ben geweest. Maar ik doe mijn best gevoel te krijgen voor wat Wikipedia vraagt van de schrijver ... omdat ik betrokken ben bij de fundraiser. Dat kun je eventueel navragen bij het bestuur, bijvoorbeeld bij Marianne Korpershoek (marianne-at-wmnederland.nl), of Lodewijk (aka effeietsanders).

Eerder vanavond was ik de pagina aan het maken. Ik ondervond veel hinder van storing. Ik kon telkens geen controle uitvoeren; en heb daarom de pagina bewaard (wat wel bleek te gaan).

Ik was bezig tekst te herformuleren - vandaar die wij die er nog in staat. Bronnen voor de tekst waren : - de website van de universiteit Groningen (over aletta jacobs prijs) - van de website van het bedrijf van van Driem, - van een publicatie over van Driem (door andere auteurs dan zijzelf). En was op zoek naar meer bronnen toen alles vastliep...en heb gesaved.

Ik zal de suggesties ook nog even doornemen die op mijn overlegpagina zijn gezet, maar als jullie in de gelegenheid zijn, leg mij dan uit hoeveel meer er nodig is aan externe bronnen om dit in orde te maken.

Bij voorbaat dank voor jullie geduld!

hartelijke groet Corinne Bekker

Ik uw opmerkingen doorgekopieerd naar de pagina waar de nominatie voor verwijdering/verbetering staat. Sonty 23 nov 2010 00:24 (CET)Reageren