Overleg:Gianni Versace

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Regio is met 2 G dus REGGIO

Klopt, het is zelfs Reggio di Calabria. Dit is dan ook meteen gewijzigd. --Dgb 28 feb 2006 20:31 (CET)[reageer]

over zijn schoenen[brontekst bewerken]

Op Discovery (programma 24) was net dat zijn as is uitgestrooid op zijn landgoed ipv dat hij daar begraven is. Wanneer dat juist is staat dit fout in dit artikel.

Verwijderde paragraaf[brontekst bewerken]

Tijdens een georganiseerde zoektocht naar referenties voor passages met een bronvraag kwam ook de paragraaf 'Absurdisme' uit het bijbehorende lemma voorbij:

Versace stond bekend om zijn absurde uitgaven. Toen hij een show organiseerde in Miami wilde hij niet dat zijn modellen zich zouden storten in het nachtleven van Miami, en bouwde daarom zijn huis om tot bar/discotheek/hotel. Hij nodigde al zijn modellen uit en deze verbleven in zijn woning gedurende de fashion week. Tijdens deze week deed hij meer extreme uitgaven. Hij liet het strand voor zijn huis bekleden met hoogpolig Versace-tapijt zodat zijn modellen niet met hun voeten in het zand hoefden te lopen en trok dit tapijt door tot 10 meter de zee in. Ook het stadscentrum van Miami werd met honderden vierkante meters (naadloos) tapijt bekleed gedurende zijn shows.

Zoals hier, onder het kopje 'Weetjeslustrum', en dan met name in de twee laatste bijdragen te lezen is, lijkt het zeer onwaarschijnlijk dat bovenstaande paragraaf op waarheid berust. Ik heb hem daarom verwijderd uit het lemma, maar nog wel hier geplaatst, zodat eenieder die zich geroepen voelt alsnog kan kijken of er een betrouwbare bron voor deze informatie te vinden is. — Matroos Vos (overleg) 16 feb 2023 05:16 (CET)[reageer]