Overleg:Glossolalie

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Glossolalie[brontekst bewerken]

sorry hoor, heb culturele antropologie gestudeerd en hier nog nooit van gehoord ben op groenland geweest (er wordt in de tekst gesproken over inuit) ?) De dingen die in de tekst voorkomen heten bij mijn weten gewoon 'chanten'. Komt in veel culturen voor. Het is gewoon een vorm van zingen, maar dan zonder tekst. Ik vind het artikel echt niet goed. groetjes. - De voorgaande niet ondertekende opmerking werd toegevoegd door 83.83.175.222 (overleg|bijdragen) op 18 jul 2007 17:15.

Ben het met je eens ik heb in het verleden over dit onderwerp ook wat research gedaan en glosolalie ben ik nog nooit tegengekomen. Ik stel voor om dit artikel te verwijderen of te herschrijven. Helaas heb ik dit artikel niet geschreven.--Sgt.Friso 8 feb 2010 21:04 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Glossolalie. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 jul 2017 05:23 (CEST)Reageren