Overleg:Goes

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 maanden geleden door SQB in het onderwerp Nominatie Fietsstad 2008

Ik heb de doorverwijspagina naar andere plaatsen met de naan Goes weggehaald, aangezien er nog geen artikel van is. Mocht er later alsnog een artikel over geschreven worden, dan kan de doorverwijspagina uiteraard dan wel weer terug.

By the way: ik heb kennissen wonen in Goes.

Adam P 10 mrt 2007 19:36 (CET)Reageren

Ik heb een echte doorverwijspagina gemaakt (en niet een regeltje met een paar verwijzingen naar niet functionerende pagina's, wat het was), daarin ook personen opgenomen. Fvlamoen 21 mrt 2007 11:26 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Goes zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 24 nov 2021 06:16 (CET)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Nominatie Fietsstad 2008[brontekst bewerken]

Wat is de encyclopedische waarde van dit feitje? Er worden elke keer een aantal steden genomineerd en Goes heeft niet gewonnen in 2008. Goes was o.a. in 2016 ook genomineerd, maar dat staat hier dan weer niet vermeld. Ik stel voor dat we dit stukje aanpassen en de nominatie niet vermelden, hooguit een eventuele winst. SQB (overleg) 30 aug 2023 11:28 (CEST)Reageren