Overleg:Groene politiek

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Het ergerde me dat ik deze link steeds in het Engels moest delen met Nederlanders. Hoog tijd voor een vertaling. Ik heb net de pagina vertaald. Ik denk dat er veel stukken instaan die niet direct relevant zijn en dus dood hout. Ik vind de opbouw van de uitleg van de organisatiestructuur ook niet daverend. Ook denk ik dat een kleine paragraaf die de rol van Nederland en Belgie specificeert tof kan zijn.

Na een paar uur vertalen neem ik een pauze. ik ga er later mee verderǃ – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Will200~nlwiki (overleg · bijdragen) 26 jan 2016 15:11‎


Niet samenvoegen met ecologisme! Ecologisme is het ecologische deel van groene politiek. Groene politiek gaat ook over sociale aspecten en democratische standpunten. Het is dus veel breder. In de univesitaire boeken over transnationale politiek wordt het als een van de belangrijkste promonente stromingen genoemd. Het is dus echt wel relevant genoeg voor een eigen atiekel. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 80.114.136.160 (overleg · bijdragen)

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Groene Politiek. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 13 nov 2017 09:28 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Groene politiek. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 25 mei 2019 03:22 (CEST)Reageren