Overleg:Guido Weijers

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Waarom is het hele gedeelte over het gestolen materiaal van Guido Weijers verwijderd? De oorspronkelijke pagina is weliswaar tijdelijk/definitief niet bereikbaar, maar er stond ook een mirrorpagina genoemd. Deze mirror verwees naar de site http://www.zwartekat.nl, waarop ook een bericht is opgenomen. Ook in De Volkskrant is hierover bericht. Tot slot hebben Weijers en zijn management hierop gereageerd. Daarmee is e.e.a. mijns inziens wel verifieerbaar, ook als de oorspronkelijke site definitief verdwenen zou zijn.

Voor de duidelijkheid: ik was de oorspronkelijke poster van dit gedeelte:

  • Op de website goedgejat.tk wordt gesteld dat Weijers in diverse shows materiaal van anderen zou hebben gebruikt, met name van de Engelse comedian Jimmy Carr. Weijers claimt dat "twee grappen van een Engelse comedian erg veel leken op de mijne" en dat deze vervolgens zijn verwijderd. Volgens goedgejat.tk betreft het echter de opening van XIPNAO! en daarnaast nog zo'n vijftien minuten aan materiaal in eerdere shows.www.goedgejat.tk

Wellicht kan een andere formulering hier uitkomst bieden, waarbij niet goedgejat.tk als uitgangspunt wordt genomen, maar de andere berichten?

Met de werkende mirror lijkt dit bericht me inderdaad prima. Ik zal de tekst terugplaatsen maar dan met de correcte mirror-URL in plaats van de niet-werkende link. Heb je toevallig ook nog een link naar of referentie van het Volkskrant-artikel? Dat zou dan helemaal mooi zijn...
Je kunt je bijdragen op overlegpagina's overigens met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Vriendelijke groeten, Erik'80 · 27 mrt 2008 16:56 (CET)
De referentie staat ook op zwartekat.nl: [1],bij 2 maart. Dat was ook de dag van publicatie in De Volkskrant.
Vriendelijke groet, Evdbosch 27 mrt 2008 17:49 (CET)
Volkskrantartikel is ook op pinkbullets te vinden. 83.86.1.159 18 aug 2008 09:29 (CEST)

editwar[bewerken]

Wegens een editwar is dit artikel voor een week lang beveiligd. Jacob overleg 29 nov 2009 22:34 (CET)